​Μία από τις ωραιότερες δραματικές ταινίες προβάλλει απόψε, στις 22:00, το Star, με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Τζέιμς Καβίλ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους: το «Αγγελικά Μάτια»!

Ο Λούις Μαντόκι σκηνοθετεί τους Τζένιφερ Λόπεζ, Τζέιμς Καβίζελ, Τζέρεμι Σίστο, Τέρενς Χάουαρντ και Σόνια Μπράγκα και μας δείχνει πώς δυο μοναχικά άτομα, που κουβαλούν το βάρος ενός οικογενειακού δράματος και βασανίζουν τους εαυτούς τους, ερωτεύονται και λυτρώνονται.

Κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής καταδίωξης, η αστυνομικός Σάρον Πόγκ κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της αλλά ένας μυστηριώδης άντρας, ο Κατς, επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή και την σώζει.

Παρά τη μεγάλη της ικανότητα να συλλαμβάνει εγκληματίες, η σκληρή αστυνομικός δεν τα καταφένει το ίδιο καλά και στην προσωπική της ζωή. Η γνωριμία της με τον μελαγχολικό Κατς φέρνει τη μεγάλη ανατροπή στη μονότονη ζωή της. Η Σάρον δεν θυμάται μια παράξενη συνάντησή τους ένα χρόνο πριν την πρόσφατη γνωριμία τους. Αλλά πάλι τότε η Σάρον είχε τα δικά της προβλήματα, που φρόντιζε να κρύβει από όλους.

Όσο ο χρόνος περνάει, ερωτεύονται και αρχίζουν να γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλο. Ανακαλύπτουν, όμως, μια μεγάλη αλήθεια και αναγκάζονται να έλθουν αντιμέτωποι με σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν τους...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!