​Συγκλονιστικές στιγμές ζουν οι γονείς μικρών παιδιών στη Ρουμανία, οι οποίοι αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν βίντεο με σκληρό πορνό και πρωταγωνιστή έναν κριτή από το "The Voice", προκειμένου να μάθουν αν τα παιδιά τους είχαν πέσει θύματα του αδίστακτου άντρα.

lucian-darie_size8.jpg
Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς μιας μαθήτριας κατήγγειλαν τον μουσικό για ασέλγεια σε βάρος της κόρης τους. Η αστυνομία τον συνέλαβε στην βορειοανατολική πόλη Πιάτρα-Νεμτ και κατάσχεσε τον υπολογιστή του. Εκεί, βρέθηκε πλήθος αρχείων με πορνογραφικό υλικό, στο οποία δυστυχώς πρωταγωνιστούσαν ανήλικα κοριτσάκια, κυρίως ηλικίας μεταξύ 6 και 7 ετών.

domne-eu-te-iubesc-cu-adevarat-asta-i-a-zis-smiley-lui-lucian-darie.jpg
Οι γονείς αναγκάστηκαν να δουν τα βίντεο που φαίνονταν τα πρόσωπα των κοριτσιών, για να διαπιστώσουν αν ήταν ανάμεσα σε αυτά και τα δικά τους παιδιά. Όλοι ζήτησαν ψυχολογική υποστήριξη μετά τη συμφωνία που έκαναν με τις Αρχές να μπουν σε αυτή την διαδικασία.

Αρκετές από τις μαθήτριες αναγνωρίστηκαν από τους γονείς τους, οι οποίοι ζήτησαν ιατρική βοήθεια για να ξεπεράσουν το σοκ, αφού είδαν με τα ίδια τους τα μάτια των βιασμών των παιδιών τους.