​Την ώρα που όλος ο πλανήτης είναι συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη την περασμένη Πέμπτη με την συντριβή του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών, κάποιοι το εκμεταλλεύονται.

Οι 298 νεκροί είναι αναμφισβήτητα το πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όμως ένας ρεπόρτερ του SKY NEWS, ο Colin Brazier ξεπέρασε τα όρια!

valitsa-2.jpg
Πήγε στο σημείο της συντριβής για να βγάλει ζωντανή σύνδεση και δεν δίστασε την ώρα που βρισκόταν στον «αέ��α» να ανοίξει τη βαλίτσα ενός εκ των νεκρών επιβατών.

iii.jpg
Μάλιστα η κάμερα τον έδειχνε να σηκώνει μία οδοντόβουρτσα, ένα ζευγάρι κλειδιά και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

valitsa-3.jpg
Η απαράδεκτη εικόνα έκανε και τον ίδιο τον ίδιο το δημοσιογράφο να παραδεχθεί το λάθος του λέγοντας «υποθέτω πως αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε».

valitsa-4.jpg
Το SKY NEWS από την πλευρά του αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη εν μέσω των οργισμένων αντιδράσεων από πολλά μέσα ενημέρωσης, αλλά και κοινωνικά δίκτυα.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση παρουσιαστή του ραδιοφώνου του BBC. Συγκεκριμένα ο Shelagh Fogarty, δήλωσε: «Sky πες στον ρεπόρτερ σου να σταματήσει να περιφέρεται στα συντρίμμια της #mH17. "Υποθέτω πως αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε" Τι λες ρε Sherlock !! Τα αντικείμενα αυτά είναι ιερά για τους συγγ��νείς. Απλώς άθλιο».