Εκτός του ραδιοφωνικού σταθμού «Λάμψη 92,3» βρέθηκε ο Μάκης Πουνέντης, την ώρα που οι φήμες τον θέλουν να αναλαμβάνει τηλεοπτική εκπομπή! Πάντως, η λύση της συνεργασίας του με τον σταθμό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, οφείλεται κυρίως στα χαμηλά ποσοστά ακροαματικότητας και είχε προαναγγελθεί εδώ και μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, ο Μάκης δεν κατάφερε να πείσει το κοινό με την πρωινή του εκπομπή, παρά το ότι βρέθηκε στον «Λάμψη 92,3» με τον «αέρα» της πρωτιάς από τον προηγούμενο σταθμό και την εκπομπή του. Είναι ενδεικτικό ότι η ακροαματικότητά του «έπεσε» περίπου κατά 2%.

Εκτός από τις χαμηλές «πτήσεις», ο Μάκης φαίνεται πως δεν κατάφερε να συμβαδίσει και με την έρευνα που έκανε η διοίκηση του σταθμού, με στόχο να «τονώσει» το playlist της. Καλά πληροφορημένες πηγές είπαν στο star.gr ότι ο διευθυντής – παραγωγός δεν φάνηκε να ενστερνίζεται την έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, συνέχισε τις ίδιες μουσικές επιλογές και το αποτέλεσμα «δεν του βγήκε».

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο «Λάμψη 92,3» αναζητά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Μάκη Πουνέντη, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα μαζί με εκείνο της πρώην ραδιοφωνικής του συνεργάτιδας και καλής του φίλης, Μαρίας Ηλιάκη, για απογευματινή εκπομπή στον Σκάι.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου