​Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξε η απόφαση του CNN να μεταθέσει μία δημοσιογράφο στη Ρωσία, καθώς σχολίασε αρνητικά το Ισραήλ, λίγες ώρες αφότου κάλυψε live την χερσαία επιχείρηση στη Γάζα!

Η Νταϊάνα Μάγκνεϊ ήταν η ανταποκρίτρια του αμερικανικού δικτύου που μετέδωσε σε όλο τον κόσμο εικόνες από το νέο αιματοκύλισμα, ενώ άκουσε με τα αυτιά της τους Ισραηλινούς να πανηγυρίζουν για τους βομβαρδισμούς.

«Oι Ισραηλινοί πανηγύρισαν για τις βόμβες στη Γάζα. Μας απείλησαν ότι θα καταστρέψουν το αυτοκίνητό μας αν πούμε μία “λάθος” λέξη», έγραψε μετά την απευθείας σύνδεση στο Twitter της η δημοσιογράφος.

Λίγα λεπτά αργότερα, το tweet σβήστηκε, ενώ έγινε γνωστό πως η Νταϊάνα Μάγκνεϊ παίρνει μετάθεση για την Μόσχα!

«Η Νταϊάνα μετανιώνει βαθιά για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε και η οποία απευθυνόταν αποκλειστικά σε όσους απείλησαν το συνεργείο μας. Ασφαλώς δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν άλλον πλην του συγκεκριμένου γκρουπ Ισραηλινών και τόσο η ίδια, όσο και το CNN, ζητούν συγγνώμη από οποιονδήποτε ενδεχομένως προσεβλήθη», δήλωσε η εκπρόσωπος του αμερικανικού δικτύου, που δέχεται «πυρά» από εκατοντάδες τηλεθεατές για την απόφασή του!

Δείτε στο βίντεο την απευθείας σύνδεση της δημοσιογράφου