​Συγκινημένη και με την φωνή της να σπάει, η Όλγα Τρέ��η αποχαιρέτησε το βράδυ της Παρασκευής το τηλεοπτικό κοινό, έπειτα από εννέα χρόνια παρουσίας στο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

«Εννιά χρόνια δεν είναι παίξε – γέλασε. Χάρη σε εσάς, στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε, το Mega βρέθηκε για πολλά χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου, όχι για την τηλεθέαση, αλλά για την αναγνώριση των κόπων μας και την δουλειάς μας, ήταν μια πηγή δύναμης όλα αυτά τα χρόνια», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Όλγα Τρέμη ευχαρίστησε το κανάλι της Μεσογείων για την ευκαιρία που της έδωσε, τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους. «Μην κλαίτε, γιατί δεν αντέχω… Κλαίνε εδώ οι τεχνικοί και με παρασύρουν», συνέχισε και κατέληξε: «τους ευχαριστώ όλους γιατί μου έδωσαν μεγάλη βοήθεια και μεγάλη υποστήριξη, αλλά και την ανοχή τους όποτε χρειάστηκε. Κυρίως, όμως, μου έδωσαν αγάπη. Και αυτή η αγάπη δεν γεννήθηκε από την πρώτη μέρα, ήταν ένα πράγμα που χτίστηκε σταδιακά, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις των ανθρώπων που για πολλά χρόνια βράζουν στο ίδιο καζάνι».

Τονίζοντας ότι ο χρόνος του δελτίου δεν της αρκεί για να ευχαριστήσει τον καθένα ξεχωριστά, κάτι που θα κρατήσει ως εκκρεμότητα, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό και η αυλαία έπεσε με την ευχή της για «καλό βράδυ και ακόμα καλύτερο Καλοκαίρι».

Δείτε στο βίντεο τον αποχαιρετισμό της Όλγας Τρέμη