«Επικίνδυνη Σιωπή» έρχεται να πέσει απόψε στις 22:00 το βράδυ στο Star, και μάλιστα σε ΠΡΩΤΗ τηλεοπτική προβολή!

Πρόκειται για πολιτικό θρίλερ, βασισμένο σε αληθινή ιστορία, το οποίο συμμετείχε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, το 2010.

th-The-Whistleblower.jpg

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η Κάθριν Μπόλκοβατ είναι μια αμερικανίδα αστυνομικός, η οποία βρίσκεται στη χαώδη, μετά τον εμφύλιο πόλεμο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη.

Έχει προσληφθεί από μια αμερικάνικη εταιρία για να γίνει μέλος ενός ιδιωτικού στρατού, μέρος της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών.

Αποστολή τους είναι να συνεργαστούν με τις τοπικές αστυνομικές Αρχές για την αποκατάσταση της τάξης και της ασφάλειας στην κατεστραμμένη, από τον εμφύλιο σπαραγμό, χώρα.

Καθώς αρχίζει να συνηθίζει στο νέο της περιβάλλον, η Κάθριν υποψιάζεται πως γίνεται παράνομο εμπόριο σαρκός, με την πελατεία να προέρχεται τόσο από την εταιρία, που την προσέλαβε, όσο και από τα ίδια τα Ηνωμένα Έθνη.

Όταν θα γνωρίσει μια γυναίκα, που ξέφυγε από έναν έμπορο, που πουλάει νεαρές κοπέλες σε παράν��μους οίκους ανοχής της περιοχής, η Κάθριν θα αντιληφθεί πόσο έχει επεκταθεί το εμπόριο στα χρόνια μετά τον εμφύλιο πόλεμο.

Σύντομα θα ανακαλύψει κάτι, που δεν περίμενε ποτέ: ότι ο ιδιωτικός στρατός και τα Ηνωμένα Έθνη είναι βαθιά συνδεδεμένα με τις παράνομες δραστηριότητες, που ερευνά και πως δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να τους επιρρίψει ευθύνες για τις δράσεις τους.

Πρωταγωνιστούν οι: Ρέιτσελ Βάις (Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για το «Ο επίμονος κηπουρός»), Βανέσα Ρεντγκρέιβ (βραβευμένη με Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Julia»), Μόνικα Μπελούτσι και Ντέιβιντ Στράθερν (υποψήφιος για Όσκαρ ερμηνείας, «Καληνύχτα και καλή τύχη»).

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ TRAILER.