Νέες κοινές φωτογραφίες του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ένα γραφικό εστιατόριο στην παραλία της Φτελιάς στη Μύκονο για να γιορτάσουν μαζί με το γιο τους, Μάξιμο, τα έβδομα γενέθλιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζένη έφυγε από την Πάτμο όπου έχει αγοράσει ένα παλιό οίκημα στη Χώρα το οποίο βρίσκεται ακόμα υπό επισκευή και πήγε στο νησί των Ανέμων όπου είναι ο Πέτρος Κωστόπουλους μετά την ανα��οίνωση του χωρισμού.

image (1).jpg
Ωστόσο, δεν γευμάτισαν μόνοι τους. Μαζί τους ήταν τα τρία τους παιδιά, η γυναίκα που τα φροντίζει καθώς και ένας φίλος του πρώην εκδότη και παρουσιαστή ο οποίος είναι συνέχεια στο πλευρό του αυτές τις μέρες!

image (2).jpg
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα βλέμματα όλων ήταν πάνω τους, ενώ η ατμόσφαιρα στο τραπέζι ήταν κάπως μελαγχολική και αμήχανη.

Πολύ σύντομα η πρώην Σταρ Ελλάς θα επιστρέψει στο αγαπημένο της νησί ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος θα παραμείνει στο νησί των Ανέμων.

Πάντως, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, οι δυο τους παρά το γεγονός ότι αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στο γάμο τους κρατούν άριστες σχέσεις αφού πάνω από όλα είναι γονείς!