Τη Δευτέρα 14/7 συντονιστείτε στο STAR καθώς ολοκληρώνονται ο 2ος κύκλος επεισοδίων της σειράς «Person of Interest» και ο 5ος κύκλος της σειράς «Without A Trace»

Τι θα δείτε στα τελευταία επεισόδια

PERSON OF INTEREST
Στο 22ο και τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου της σειράς, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 21:00, το μηχάνημα έχει προβεί σε αυτόματη επανεκκίνηση, γεγονός που δίνει στη Ρουτ απόλυτη πρόσβαση στη βάση δεδομένων του. Η μόνη πληροφορία, που δεν μπορεί, αυτή τη στιγμή να αποσπάσει η Ρουτ και στην ουσία αυτό είναι το στοιχείο, που πραγματικά χρειάζεται, είναι η τοποθεσία της μηχανής.

PERSON OF INTEREST - Τελευταίο επεισόδιο 1.jpg
Στην περίπτωση, που η Ρουτ ανακτήσει την πληροφορία αυτή, οι συνέπειες θα ήταν καταστροφικές τόσο για το δίδυμο όσο και για ολόκληρο το κύκλωμα επιχειρήσεων, που έχουν στήσει. Στην προσπάθεια τους να το αποτρέψουν αυτό και να προστατέψουν τη μηχανή, ο Ρις και ο Φιντς θα βρουν τους συμμάχους, που αναζητούν, σε απρόσμενα πρόσωπα...

Το Star έχει εξασφαλίσει τον 3ο και τον 4ο κύκλο επεισοδίων της σειράς.

Την Τρίτη 15 Ιουλίου στις 21:00 κάνει πρεμιέρα η νέα χιουμοριστική – αστυνομική σειρά «PSYCH», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

WITHOUT A TRACE

WITHOUT A TRACE -Τελευταίο επεισόδιο 1.jpg
Στο 24ο και τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου της σειράς, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 00:15, η ομάδα αναλαμβάνει την υπόθεση εξαφάνισης μίας νεαρής κοπέλας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν δια παντός όταν εντάχθηκε σε μία αίρεση. Παράλληλα, η Ελένα με τον Κάρλος, συνεχίζουν τον δικαστικό τους αγώνα για την κηδεμονία της κόρης τους, Σόφι...