​Είναι κουρασμένο το κορίτσι, δουλειά, μωρά… σήμερα Παρασκευή τής βγήκε η κούραση και η ένταση! Τι να κάνει μάνα με δυό παιδιά και εργαζόμενη; Ευτυχώς το έριξαν στα γέλια με τους συνεργάτες της!

Πρώτος στόχος ο Νίκος Αναδιώτης: «Δεν θα ξαναλείψεις αν δεν πάρεις άδεια. Δεν μπορεί να μαθαίνω ότι θα λείψεις μία μέρα πριν. Δεν θα το επέτρεπα», με την Ελένη Τσολάκη να λέει χαρακτηριστικά: «Και αποχαιρετούμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή και υποδεχόμαστε την Κρουέλα Ντε Βιλ!».

Λίγο μετά… την ώρα που η Τσολάκη έλεγε τον καιρό και ανέφερε ότι θα πάει στο Λουτράκι ενώ λίγο πριν είχε πει πως θα πάει για γάμο στην Αίγινα, η Σταματίνα συνέχισε τις σπόντες: «Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, πριν πέντε λεπτά μας είπες ότι θα πας στην Αίγινα το Σάββατο, σε ένα γάμο».

Με την Τσολάκη να της απαντά: «Αυτό λέω, αλλά δεν με ακούς και δεν με προσέχεις. Λέω και για μας που θα πάμε για ένα μπανάκι κάπου γρήγορα και θα γυρίσουμε πίσω».

Η Σταματίνα της είπε: «Ε, όχι και για ένα μπανάκι στην Αίγινα. Να πούμε εμείς που θα πάμε μέχρι τη μπανιέρα του σπιτιού μας έστω για ένα μπανάκι».

Και η Ελένη της απάντησε: «Σταματινάκι, μες στη μίρλα είσαι σήμερα! Άντε! Άντε να έρθει το Σαββατοκύριακο γιατί το χρειάζεσαι».

"Μην συγχύζεσαι Σταματινάκι... ούτως ή άλλως η εκπομπή σου σκίζει!"