Το ξέσπασμα του Τζόρτζ Κλούνεϊ φαίνεται πως ταρακούνησε τη «Daily Mail», η οποία σε άρθρο της ζητά «συγγνώμη» από τον διάσημο ηθοποιό, για το δημοσίευμά της που υποστήριζε πως η μέλλουσα πεθερά του δεν τον θέλει, επειδή δεν έχει τα ίδια θρησκευτικά πιστεύω με την κόρη της, και δεν ανήκει στην κλειστή ισλαμική σέκτα των «Δρούζων».

Ο ηθοποιός όπως σας ��γραψε νωρίτερα το star.gr, σε επιστολή του προς την Usa Today, τα έχωσε άγρια στη Daily Mail, κάνοντας λόγο για ψευδές, και αναληθές δημοσίευμα, το οποίο υποκινεί τη θρησκευτική βία.

Έτσι το βρετανικό tabloid με τη σειρά του, αναγνωρίζοντας το λάθος του έγρ��ψε ένα απολογητικό άρθρο προς τον Τζόρτζ, όπου του ζητά «συγγνώμη» και μεταξύ άλλων του λέει:

«Δεχόμαστε τη διαβεβαίωση του Τζόρτζ Κλούνεϊ ότι το δημοσίευμα είναι αναληθές, και απολογούμαστε γι΄αυτό. Έχουμε ξεκινήσει έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη, και κατεβάσαμε το άρθρο από το site μας.Σκοπεύουμε να επικοινωνήσουμε με τους εκπροσώπους του κυρίου Κλούνεϊ ώστε να συζητήσουμε αν θέλει να του δώσουμε την ευκαιρία να μας εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους».

f3096bbc9d90a83327ad8692119cdd0c.PNG