​Μπορεί οι «ΦΜ live» να μας αποχαιρετούν για καλοκαίρι την Παρασκευή 11 Ιουλίου, αλλά το δίδυμο του Star θα ανανεώσει το ραντεβού του από Σεπτέμβρη!

Τι θα δούμε στην τελευταία εκπομπή; Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Star:

Με αισιοδοξία, χαρά, χαμόγελο, θετική ενέργεια, θα αποχαιρετίσει το αγαπημένο δίδυμο, Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακο��ήμου τους τηλεθεατές τους την Παρασκευή 11 Ιουλίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ανακοινωθεί ο «χαμένος της χρονιάς». Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Νικόλας Τουρουντούς θα αθροίσει τις νίκες και τις ήττες του Φώτη και της Μαρίας από κάθε εκπομπή και θα ανακοινώσει τον «χαμένο» της χρονιάς.

Ο Φώτης ή η Μαρία θα εκτελέσει φέτος τη μεγάλη ποινή; Τα μόνα στοιχεία, που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι ότι η τιμωρία δεν θα γίνει στο πλατό της εκπομπής και ότι σε αυτή θα χρειαστεί να συμμετέχουν 4 ειδικοί!

Ο αγαπημένος Μικές, το χαριτωμένο σκυλάκι της Μαρίας, δεν θα μπορούσε να λείψει από την τελευταία εκπομπή καθώς θα αναλάβει έναν πολύ σημαντικό ρόλο – έκπληξη!

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η πάντα δραστήρια ομάδα της εκπομπής, ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο video για τη σεζόν. Στο video αυτό συμμετέχουν αγαπημένοι φίλοι της εκπομπής: Η Μαντώ Γαστεράτου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Αντώνης Λουδάρος, η Μπέττυ & η Ματθίλδη Μαγγίρα, , η Ελεονώρα Μελέτη, η Τζένη Μπότση, η Νάντια Μπουλέ, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Παράσχος, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Σταύρος Σβίγκος, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Φραν. (*)

Θα υπάρχει όμως και ένα ακόμα video έκπληξη από τους συνεργάτες της εκπομπής.

Οι Freaky Fortune με τη Σοφία Αρβανίτη θα βρεθούν στο πλατό της εκπομπής για να τραγουδήσουν την all time classic επιτυχία του καλοκαιριο�� «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια».

Οι καλεσμένοι θα περάσουν πολλές, διασκεδαστικές δοκιμασίες στο πλατό ενώ και φέτος ο Φώτης και η Μαρία θα μοιράσουν πολλά βραβεία, θα ευχηθούν στο κοινό τους «καλό καλοκαίρι» και θα δώσουν ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ BACKSTAGE ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ VIDEO ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ.jpg
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ.jpg
ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤ��.jpg
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ.jpg
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ.jpg
ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ.jpg
MANTW.jpg
ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ.jpg
ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ.jpg
ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.jpg
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ.jpg
ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ.jpg
ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ.jpg