Την δική της απάντηση έδωσε η Ντέπυ Γκολεμά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του, έκανε λόγο για μι�� τηλεκριτικό που γράφει π@π@ριές, προειδοποιώντας πως κάπου θα την πετύχει, χωρίς ωστόσο να την κατανομάζει.

«Δεν με ενόχλησε καμία κριτική, όμως πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιοι κύριοι και κυρίες που τους έχω κρατήσει και κάποια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις π@π@ριές που γράφουν. Έγραψαν ότι η Μαρία Μπεκατώρου έφυγε από την εκπομπή… και η Μαρία δεν έφυγε ποτέ. Έγραψαν ότι θα κοπούν “Τα Καρντάσιανς” αλλά η εκπομπή όχι μόνο δεν κόπηκε. Πήρε από το κανάλι και παράταση. Και αυτή η κυρία που τα γράφει αυτά, όχι απλά δεν λογοδότησε, αλλά συνεχίζει και γράφει π@π@ριές, αλλά χωρίς να της πει κανείς “τι λέτε κυρία μου, θα πεις ποτέ ότι γράφω μπούρδες; Ότι είμαι μια μπουρδολόγος και να μην με παίρνετε στα σοβαρά γιατί γράφω ο,τι μου κατέβει στο κεφάλι;” Την έχω βάλει όμως την κυρία στην άκρη και σκοπεύω να τα πούμε σύντομα. Δεν φταίνε αυτές, γιατί υπάρχουν κάποιες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση που θεοποιούν τους κριτικούς και τους συμφέρει και αυτούς φυσικά να δημιουργούν θεματολογία, γιατί από εκεί που δεν τους έδινε κανείς σημασία, γίνονται ξαφνικά τα πρόσωπα της ημέρας», είχε δηλώσει για την ακρίβεια ο παρουσιαστής.

Αυτά διάβασε και η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία του απάντησε καταλλήλως, θεωρώντας πως αναφέρεται σε εκείνη:

«Δεν γνωρίζω το λόγο που ο Γρηγόρης με “απειλεί” λέγοντας –όλοι λένε ότι αναφέρεται σε μένα, χωρίς εκείνος να έχει πει όνομα- ότι θα έρθει η ώρα που θα λογαριαστούμε. “Κάπου θα την πετύχω”. Καλώς να κοπιάσεις…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.