Από τις τις 14 Ιουλίου καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και συντονιστείτε στο Star καθώς τα μεσημέρια θα προβάλλονται από το κανάλι της Κηφισιάς νέες νεανικές σειρές!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

THE LYING GAME - Θα προβάλλεται από το Star κάθε μέρα (Δευτέρα- Παρασκευή) στις 14:30

1344724258_poster.jpg

Νεανική σειρά μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2011 – 2012, που θα ολοκληρωθεί σε 20 επεισόδια (1ος κύκλος) .

ΠΑΙΖΟΥΝ: Αλεξάνδρα Τσάντο, Άλι Γκονίνο, Άλις Γκρέκζιν, Μπλερ Ρέντφορντ, Άντι Μπάκλεϊ, Έλεν Σλέιτερ, Κίρστεν Προυτ, Σάρον Πιερ – Λιούις, Καρίσμα Κάρπεντερ.

Η Έμα είναι μια καλοσυνάτη και ευγενική κοπέλα, που μεγάλωσε σε ανάδοχές οικογένειες. Η ζωή της ανατρέπεται αναπάντεχα όταν μαθαίνει πως έχει μια δίδυμη αδελφή, τη Σάτον.

Η Σάτον, σε αντίθεση με την Έμα, έχει υιοθετηθεί από την πλούσια οικογένεια των Μέρσερ και φαίνεται πως η ζωή της ξεπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ατυχία του να μη μεγαλώσει με τους γονείς και την αδελφή της.

Οι δίδυμες συναντιούνται και η Σάτον ξαφνιάζει την Έμα με μια παράξενη πρόταση. Την πεί��ει να πάρει τη θέση της για λίγο ώστε η ίδια να φύγει και να επιδιώξει να βρει τη βιολογική τους μητέρα στο Λος Άντζελες.

Η Έμα δέχεται τελικά με συγκίνηση να κάνει τη χάρη αυτή στην αδελφή της αλλά σύντομα ανακαλύπτει πως η Σάτον έχει πολλά σκοτεινά μυστικά, που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Όταν η Σάτον ανεξήγητα δεν εμφανίζεται στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, η Έμα πρέπει να αποφασίσει αν θα πει την αλήθεια στους θετούς γονείς τής αδελφής της, ρισκάροντας έτσι την πιθανότητα να μάθει ποια είναι η βιολογική τους μητέρα και ποιος είναι ο λόγος που χωρίστηκαν από μωρά αλλά και θέτοντας το δικό της μέλλον σε μια αβάσταχτη αβεβαιότητα…

-Η σειρά είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της Σάρα Σέπαρντ και έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 15 Αυγούστου 2011.

-Η σειρά προβάλλεται σε 25 χώρες. Η σειρά προβάλλεται σε 25 χώρες.

-Ο πρώτος κύκλος της σειράς είχε μ.ο τηλεθέασης, που έφτανε τα 1,38 εκατομμύρια στις ΗΠΑ ενώ ο αντίστοιχος αριθμός για τον δεύτερο κύκλο ήταν τα 1,27 εκατομμύρια θεατές.

PRETTY LITTLE LIARS -Θα προβάλλεται από το Star κάθε μέρα (Δευτέρα- Παρασκευή) στις 15:30

Pretty-Little-Liars-Season-3-1.jpeg

Nεανική σειρά μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2010, που θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια. (1ος κύκλος)

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λούσι Χέιλ, Άσλι Μπένσον, Τρόιαν Μπελισάριο, Σέι Μίτσελ, Χόλι - Μαρί Κόμπς

Το Ρόουζγουντ είναι μια μικρή και όμορφη γραφική πόλη. Η ηρεμία, που αποπνέει, έρχεται σε αντίθεση με τα τόσα μυστικά, που κρύβονται. Τέσσερις αποξενωμένες φίλες, η Άρια, η Σπένσερ, η Χάνα και η Έμιλι κρύβουν ίσως το μεγαλύτερο.

Ένα χρόνο πριν, η Άλισον, η “αρχηγός” της παρέας, εξαφανίστηκε και οι υπόλοιπες κοπέλες ορκίστηκαν πως δεν θα αποκάλυπταν πότε τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ. Αρχικά πίστευαν πως το κοινό μυστικό θα τις έφερνε ακόμη πιο κοντά, αλλά εντελώς το αντίθετο συνέβη. Απ’ την άλλη, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια είναι η αλήθεια στο Ρόουζγουντ. Φαίνεται πως όλοι σ’ αυτήν την πόλη λένε ψέματα για κάτι.

Τώρα, καθώς το μυστήριο για την εξαφάνιση της Άλισον έρχεται ξανά στην επιφάνεια, τα κορίτσια αρχίζουν να δέχονται απε��λητικά μηνύματα από έναν άγνωστο, που υπογράφει με το γράμμα “A”. Ο “A” τους λέει πράγματα που μόνο η Άλισον θα μπορούσε να γνωρίζει. Αλλά δεν θα μπορούσε να είναι η Άλισον.

Ή μήπως θα μπορούσε;

Όποιος κι αν είναι, φαίνεται πως γνωρίζει όλα τα μυστικά των κοριτσιών και παρακολουθεί το κάθε βήμα τους. Τα κορίτσια συμμαχούν ενάντια στον καινούριο εχθρό αλλά το ερώτημα είναι αν θα παραμείνουν και στην πορεία φίλες καθώς τα πιο σκοτεινά μυστικά τους αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο...

-Η σειρά είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Σάρα Σέπαρντ. Το πρώτο βιβλίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2006 και το δωδέκατο με τίτλο "Burned" κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2012.

-Ο πρώτος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 8 ��ουνίου 2010 και η σεζόν «έκλεισε» με μέσο όρο τηλεθέασης τους 2,87 εκατομμύρια τηλεθεατές.Ο πρώτος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 8 Ιουνίου 2010 και η σεζόν «έκλεισε» με μέσο όρο τηλεθέασης τους 2,87 εκατομμύρια τηλεθεατές.

-Η συγγραφέας κάνει μια γκεστ εμφάνιση στο 7ο επεισόδιο του 1ου κύκλου.Η συγγραφέας κάνει μια γκεστ εμφάνιση στο 7ο επεισόδιο του 1ου κύκλου.
-Η Άσλεϊ Μπένσον ήταν αυτή, που πρότεινε για τους τίτλους αρχής της σειράς το τραγούδι «Secrets», που ερμηνεύει το συγκρότημα των «The Pierces». Η Άσλεϊ Μπένσον ήταν αυτή, που πρότεινε για τους τίτλους αρχής της σειράς το τραγούδι «Secrets», που ερμηνεύει το συγκρότημα των «The Pierces».
-Η σειρά αποτελείται από 5 κύκλους.

-Προβάλλεται σε περισσότερες από 49 χώρες.Προβάλλεται σε περισσότερες από 49 χώρες.
-Το 2013 στα «Teen Choice Awards» κέρδισε 7 βραβεία ενώ συνολικά από το 2010 έχει κατακτήσει στη διοργάνωση 18 βραβεία
-To 2014 στα «People’s Choice Awards», η Λούσι Χέιλ κέρδισε το βραβείο της αγαπημένης ηθοποιού καλωδιακού σταθμού, ενώ η σειρά προτάθηκε για την κατηγορία της «Αγαπημένης Δραματικής Σειράς».To 2014 στα «People’s Choice Awards», η Λούσι Χέιλ κέρδισε το βραβείο της αγαπημένης ηθοποιού καλωδιακού σταθμού, ενώ η σειρά προτάθηκε για την κατηγορία της «Αγαπημένης Δραματικής Σειράς».