Η Μπ​αχάρ βοηθάει τη μικρή Ντενίζ να το σκάσει από το σπίτι, που τις κρατούν και να πάει να βρει βοήθεια ενώ εκείνη αναγκάζεται να παραμείνει.

Γίνονται όμως αντιληπτές από τους απαγωγείς, οι οποίοι δίχως να χάσουν χρόνο βγαίνουν στο δρόμο και κυνηγούν τη Ντενίζ ενώ χτυπούν την Μπαχάρ για να τους δώσει πληροφορίες. Εν τω ��εταξύ ο Σονέρ και ο Σουλεϊμάν ψάχνουν παντού για να τις βρουν. Ο Σονέρ τρελαίνεται στη σκέψη ότι η Ντενίζ και η Μπαχάρ μπορεί να πάθουν κακό. Ο Σουλεϊμάν, όπως πάντα, στέκεται στο πλευρό του και προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Η Ντενίζ βρίσκει έναν άγνωστο, του εξηγεί τι συμβαίνει και μαζί πηγαίνουν να βρουν τον Σονέρ ενώ τους καταδιώκουν οι απαγωγείς. Η τύχη είναι με το μέρος του Σονέρ, οποίος βρίσκει τη Ντενίζ και με τον Σουλεϊμάν εξουδετερώνουν τους απαγωγείς. Πρέπει όμως να σώσουν και την Μπαχάρ και ο Σονέρ με τον Σουλεϊμαν καταστρώνουν ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο με δόλωμα την ίδια τη Ντενίζ. Όλα πάνε καλά και επιστρέφουν σπίτι τους αλλά ο Σονέρ με τον Σουλεϊμάν ψάχνουν να βρουν το πρόσωπο, που βρίσκεται πίσω από την απαγωγή. Σύντομ�� αντιλαμβάνονται πως ήταν ένα ακόμα σατανικό σχέδιο της Καρολίν.

Την ίδια ώρα η Καρολίν είναι έξαλλη με τις εξελίξεις. Ο Τουγρούλ ενημερώνει τους δεξιούς ότι ο Οσμάν κρύβεται στο σπίτι του Αρίφ. Μια ομάδα από αυτούς κάνουν έφοδο τη νύχτα στο σπίτι. Η παράξενη συμπεριφορά της Μπετούλ κινεί τις υποψίες της Αϊτσά, η οποία σπεύδει να ενημερώσει την οικογένεια του Μετέ. Η Τζεμιλέ τηλεφωνεί στον Αρίφ.

Αφού δεν παίρνει απάντηση, αποφασίζουν με το Μετέ να περάσουν από το σπίτι του και να ελέγξουν τι συμβαίνει. Βρίσκονται όμως αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση. Ο Σονέρ και η Μπαχάρ έχουν αναπτύξει δυνατά αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Το διάστημα αυτό η Ζεχρά ετοιμάζεται να φύγει στην Αγγλία για να χειρουργηθεί…