​Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος είχαν παραχωρήσει κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη, η οποία προβλήθηκε στο δορυφορικό κανάλι Mega View. Τότε, τίποτα δεν προμήνυε ότι το ζευγάρι θα αποφασίσει να χωρίσει μετά από 18 χρόνια γάμο��.

«Στην αρχή το φοβόμασταν πάρα πολύ αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι που να έχει επιφέρει ανισορροπία στην καθημερινότητά μας. Πιστεύω ότι χειριζόμαστε και τη δημοσιότητα καλά, δεν κάνουμε πολλές εμφανίσεις, δεν πάμε σε πρεμιέρες για να μην είμαστε συνέχεια στα "φώτ��"…Το πρωινό είναι ψυχοθεραπευτικό, ο καθένας -για τους δικούς του λόγους- περνάει καλά» είχε πει χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού για τη μεταξύ τους σχέση, μετά τη συνεργασία τους στην καθημερινή πρωινή εκπομπή.

icemax_620_9e54c2da333eaa67fadf4413a29a931e.jpg
«Μπορούμε να έχουμε και περισσότερο χιούμορ μεταξύ μας. Το κάθε ζευγάρι έχει σπίτι τα προβλήματά του, τα παιδιά του, τα οικονομικά του... Στην τηλεόραση μπορεί να κάνει και την πλάκα του…» είχε προσθέσει ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Όσο για το πώς είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος στο σπίτι, η Τζένη είπε: «Ο Πέτρος είναι αυτό που βλέπεις, δεν αλλάζει ρόλους. Αυτό είναι το αυθεντικό και το καλό αλλά είναι και το κακό γιατί, πολλές φορές, δεν προστατεύει τον εαυτό του. [...] Δεν έχει υπομονή ο Πέτρος, αυτό που θέλει το θέλει εκείνη τη στιγμή. Είναι ο πιο εύπιστος, αγαθός και καλοπροαίρετος άνθρωπος που έχω γνωρίσει - και δεν υπάρχει καμία υπερβολή σε αυτό που λέω».

Στην ίδια ερώτηση, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε: «Δεν είναι θέμα καριέρας, γιατί όσο μεγαλώνεις δεν σε νο��άζει η καριέρα. Αν η Τζένη έχει συμβάλλει, και έχει συμβάλλει τα μέγιστα, είναι σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι - που είναι και το πιο ουσιαστικό της ζωής. Η Τζένη μου έδωσε μια ωραία ζωή και δεν είναι μόνο τα παιδιά... Αυτό μπορεί να σου "δώσει" κάτι και στη δουλειά αλλά το να φτιάξεις μια ζωή ωραία, να έχεις μεγαλώσει παιδιά που είσαι περήφανος γι' αυτά, το να έχεις ζήσει υπό συγκεκριμένες συνθήκες και να μην σου έχουν ζητήσει κανένα "κόσμημα" για να στολίσουν τη ζωή τους ή να επιβεβαιωθούν, αυτό είναι που μου έδωσε η Τζένη. Και είναι πιο σημαντικό... Με μένα δεν είναι το ίδιο ανεκτική όπως με όλους τους υπόλοιπους, με κρίνει πολύ αυστηρά. Θα ήθελα να με δει και λίγο σαν "χαζούλη" άντρα».