​Μπορεί να είχε ακουστεί κατά καιρούς ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους, αλλά μετά την κοινή τηλεοπτική τους χρονιά, ποιος να το περίμενε ότι λίγο μετά το τέλος της σεζόν, θα έπαιρναν διαζύγιο!

0118_KOSTOPOYLOS_MPALATSINOY_01062014.jpg

070314184015_5297.jpg
Μετά από 18 χρόνια γάμου και τα τρία παιδιά που απέκτησαν μαζί, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, γεγονός που δημοσιοποίησαν οι ίδιοι με ανακοίνωση τους.

1-6.jpg

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε στο Koolnews:

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.

Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ' όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας.

stpmtoylxj523ebe6f96de4.jpg
Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια.

Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος»
250413205805_5480.jpg
Αυτός ίσως ήταν και ο λόγος που ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν ήθελε να συνεχίσει στο πρωινό και την επόμενη σεζόν, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στην εκπομπή, μετά τοαποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR.
petros-kostopoulos-jeni-balatsinou.jpg
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές που είδαμε τελευταία φορά το ζευγάρι στο φινάλε του «Πρωινού mou», όταν η Τζένη έπεσε στην αγκαλιά του Πέτρου Κωστόπουλου κλαίγοντας.
petros_jenny.jpg