Πρώτα «κάρφωσε» και έπειτα «μάζεψε» η Αρετή Κοσμίδου, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων λέγοντας σε συνέντευξή της «εγώ δεν είμαι από την Κύπρο για να με βοηθήσει το κράτος», όταν ρωτήθηκε γιατί δεν είπε «συγχαρητήρια» στη νικήτρια του «The Voice»!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το θεωρούμενο ως φαβορί του talent show που τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου με τη συνέντευξή της. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι στα social media που την χαρακτήρισαν «ψώνι��» και επισήμαναν ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική στα λεγόμενά της. Στις δηλώσεις της Αρετής απάντησε η Μαρία - Έλενα Κυριάκου, η οποία, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, έγραψε στο Facebook «λάθη έγιναν, λάθη κάνουμε. Κάναμε κ��ι τις παραδοχές. Προχωράμε. Της εύχομαι από καρδιάς ότι καλύτερο. Το αξίζει».

Μέσω… Facebook ήρθε και το «συμμάζεμα» από την 16χρονη: «θα ήθελα να αναφερθώ στη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε πριν απο λίγες ημέρες και τις δηλώσεις που έκανα για τη Κύπρο! Οφείλω να διευκρινίσω πως, όταν είπα ότι η Κύπρος στηρίζει τα παιδιά της ενώ εγω δεν είχα αυτό το πλεονέκτημα, εννοούσα ότι, σύμφωνα με το δικό μας εκπαιδευτικό σύστημα, είχα περιορισμένη δυνατότητα να δικαιολογήσω τις σχολικές μου απουσίες! Λυπάμαι που δεν ηταν ξεκάθαρη η αναφορά μου, γιατι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν!».

Η αλήθεια, πάντως, Αρετή μου είναι ότι η Μαρία - Έλενα δεν έπαιρνε απουσίες από το σχολείο όσο ήταν στο «The Voice», καθώς… έχει αποφοιτήσει εδώ και χρόν��α!
Και το ότι δεν ειπώθηκαν τα «συγχαρητήρια» τη στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή, ουδεμία σχέση με το σχολείο έχει!