​Πέντε χρόνια σχέσης έκλεισαν Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος.Το ζευγάρι, είπε να το γιορτάσει, και αποφάσισε να κάνει μια μίνι τετραήμερη απόδραση στη Μεσσηνία, μακριά από όλους και από όλα.

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, επέλεξαν να περάσουν ειδυλλιακές στιγμές στο Costa Navarino.

ελ1.jpg
Οι δυο τους έφυγαν την Παρασκευή από την Αθήνα, και έμειναν στο πολυτελέστατο θέρετρο της Μεσσηνίας για τέσσερις ημέρες.

Μάλιστα η πρώτη φώτο που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη από τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές, αν και αρχικά νομίζαμε πως ήταν από την Άνδρο, τελικά ήταν από τη Μεσσηνία όπου και έκανε διακοπές με τον Ματέο.

ελ3.jpgελ4.jpg
Πλέον, η παρουσιάστρια και ο καλός της από την 1η Ιουλίου βρίσκονται στο ησυχαστήριο τους την Άνδρο, μαζί με τα παιδιά της Ελένης. Εκεί άλλωστε αναμένεται να περάσουν και το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, με μικρά μόνο διαλείμματα εκτός Άνδρου.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΑΤΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΤΕΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ;

«Ο Μάκης ενδιαφέρεται για την Ελένη και όχι για τη Μενεγάκη» φέρεται να λέει η παρουσιάστρια σε κοντινά της πρόσωπα.

Και το πάθος τους όμως διατηρείται ζωντανό, αφού ο Ματέο φροντίζει με μικρές εκπλήξεις να την κάνει να χαμογελά.

Μπορεί η Ελένη να πνίγεται στη δουλειά, να έχει ένα εκατομμύριο προβλήματα με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά εκεί που νιώθει ότι δεν αντέχει άλλο, ο Μάκης κάνει από το πουθενά μια κίνηση και της φτιάχνει τη διάθεση.

Αυτό μπορεί να είναι ένα μήνυμα στο κινητό, ένα τρυφερό άγγιγμα χωρίς καμία κουβέντα, ή απλά ένα μικρό και ασήμαντο δώρο το οποίο της τονώνει την ψυχολογία.