​Ένα καθηλωτικό θρίλερ περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του Star, στις 00:15: «Και Ξαφνικά Σκοτάδι», είναι ο τίτλος της ταινίας που θα μας κάνει να… αλλάξουμε γνώμη για το τι μπορεί να συμβεί την τελευταία μέρα των διακοπών!

Την αμερικάνικη, αργεντίνικη και γαλλική ταινία συμπαραγωγής του 2010 «υπογράφει» σκηνοθετικά ο Μάρκος Έφρον, ενώ πρωταγωνιστούν οι Άμπερ Χερντ, Οντέτ Ανάμπλ, Καρλ Ούρμπαν και Αντριάνα Μπαράτσα.

Το ονειρικό ταξίδι δύο νεαρών κοριτσιών, της Στέφανι και της Έλι, στην Αργεντινή μετατρέπεται σύντομα σε εφιάλτη, όταν αποφασίζουν να περάσουν την τελευταία μέρα των διακοπών τους σε ένα φθηνό, μικρό ξενοδοχείο. Η βραδιά «τραβάει» λίγο περισσότερο και τα κορίτσια χάνουν το λεωφορείο προς το ξενοδοχείο. Χωρίς επιλογή να περιμένουν για το επόμενο, καθώς περνάει μόνο μία φορά την ημέρα, αποφασίζουν να περάσουν την παραπανήσια μέρα διακοπών τους στο κοντινό ποτάμι.

Μία αψιμαχία θα χωρίσει για λίγο τα κορίτσια, όταν όμως η Στέφανι θα προσπαθήσει να ξαναβρεί τη φίλη της, καταλαβαίνει πως κάποιος την έχει απαγάγει! Ανήμπορη να εμπιστευτεί κάποιον, ξεκινάει την επικίνδυνη έρευνα για τους απαγωγείς μόνη της.

Αυτό που θα ανακαλύψει είναι ένα περίτεχνα στημένο κύκλωμα με μόνο σκοπό την απαγωγή και πώληση, προς κάθε είδους εκμετάλλευση, τουριστών. Η προσπάθεια να σώσει τη φίλη της, αλλά και τελικά τον ίδιο της τον εαυτό, είναι παράτολμη και η κατάληξη είναι, το λιγότερο, αβέβαιη!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας