Στην εκπομπή της επέστρεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είκοσι μέρες μετά τη γέννηση της μικρής της κόρης και όπως φαίνεται η παρουσιάστρια έχει ήδη χάσει κάποια από τα λιγοστά κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Υπάρχει τέτοιο τρέξιμο! Ξυπνάει η μία, κλαίει η άλλη! Ξυπνάει η μία κοιμάται η άλλη! Εντωμεταξύ η Νάγια επειδή είναι και αυτή πολύ μωρούλι βλέπει την μικρή κι όταν αρχίζει και διεκδικεί η μικρή, κλαίει, την έχω αγκαλιά, ξαφνικά θέλει και η Νάγια αγκαλιά. Είμαστε σε αυτή τη φάση!» ανέφερε η Σταματίνα ενώ ευχαρίστησε όλους της τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές για τη θετική ενέργεια και την αγάπη τους, καθώς τη μαμά της, την πεθερά της και τον άντρα της!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια την ώρα που μιλούσε για τη γέννηση της μικρής της κόρης ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ εξομολογήθηκε ότι και εκείνη μοιάζει στον μπαμπά της Θέμη Σοφό.

«Ήμουν μέχρι την τελευταία στιγμή εδώ και δεν ήξερα πότε θα συμβεί. Μια ωραία Τετάρτη έφυγα από εδώ, πήγα κοιμήθηκα το μεσημέρι, ξύπνησα, έσπασαν τα νερά…Αυτές οι είκοσι μέρες ήταν γεμάτες με συναισθήματα. Είναι σαν να έχω δύο δίδυμα μωράκια. Γιατί και η μικρή μου είναι πολύ μικρή, θέλει επιτήρηση, θέλει αγάπη, θέλει αγκαλιά. Δεν είναι ένα μωράκι που της λες κάτι και συνεννοείται. Θέλει την απόλυτη προσοχή. Και αυτό είναι δύσκολο για μια μαμά που έχει ένα νεογέννητο και θέλει να είναι δίκαιη. Μην σας πω πως το μεγαλύτερό μου άγχος ήταν η Νάγια. Και όταν αντίκρυσα την μικρή μου την κορούλα δεν πίστευα ότι μπορεί κάποια γυναίκα να ξανανιώσει αυτό το τόσο όμορφο που νιώθει την πρώτη φορά» είπε συγκινημένη.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ