​Για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, τη Ναταλία Γερμανού αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία συν τοις άλλοις αποκάλυψε ότι της έχουν κάνει πρόταση γάμου αλλά είπε «όχι».

Μιλώντας για την Κατερίνα Καραβάτου, η 26χρονη τηλεπερσόνα είπε πως «ξεκ��νήσαμε στο "Μες την Καλή Χαρά" με τις καλύτερες διαθέσεις κι αυτό δεν άλλαξε. Ουδέποτε υπήρξε ένταση μεταξύ μας. Δεν γίναμε κολλητές, καθαρά επαγγελματικές είναι οι σχέσεις μας, είναι όμως ένας άνθρωπος πολύ αξιόλογος και αξιοπρεπής».

spiropoulou1.jpg
Στη συνέχεια, σχολιάζει και την έξοδό της με την Ναταλία Γερμανού, λέγοντας πως «βγήκαμε με πρόσκληση της Ναταλίας να τα πούμε. Εφόσον δεν έχει υπάρξει κάποια κόντρα, ανταποκρίθηκα με χαρά στο κάλεσμα. Δεν υπήρξε ποτέ κάποια ρήξη μεταξύ μας».

spiropoulou2.jpg

Ό��ο για τη σχέση της με τη Ελένη Μενεγάκη με την οποία την έχουμε δει πολλές φορές μαζί;

«Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που τον έχω μέσα στην καρδιά μου και αυτό δεν αλλάζει όποια δουλειά κι αν κάνω στο μέλλον, όπως κι αν τα φέρει η ζωή». Ωστόσο δεν κρύβει πως θεωρεί περιττή τη σύγκριση που κάνουν πολλοί ανάμεσα σε εκείνη και την Ελένη:

«Καμιά φορά ντρέπομαι όταν την κοιτάζω. Και της το έχω πει. Συσχετίζουν τα πάντα, ακόμα και το χρώμα που βάφουμε τα νύχια μας. Κάθονται και γράφουν πως το κάνω όπως η Ελένη. Πλέον αποφεύγω να κάνω κάτι παρόμοιο με την Ελένη, για να μη γίνεται αυτή η σύγκριση. Νιώθω άσχημα. Πάντα κάτι παίρνεις από τον άλλο. Το να δοκιμάζεις κάτι, δεν σημαίνει πως αντιγράφεις κάποιον. Η Ελένη πολλές φορές έχει δηλώσει πως δεν εί��αι άνθρωπος της γυμναστικής. Εγώ την έχω παροτρύνει σε αυτί».

spiropoulou6.jpg

Στη συνέχεια, μιλά και για την πρόταση γάμου που δέχτηκε αλλά απέρριψε:

«Ως Παρθένος είμαι της σταθερότητας, αλλά μπορεί και να τα τινάξω όλα στον αέρα, αν νιώσω να χτυπά ένα καμπανάκι πως κάτι δεν πάει καλά. Έχω πει ΟΧΙ σε πρόταση γάμου για αυτό το λόγο. Η συμπεριφορά ενός ανθρώπου κρίνεται από το πώς εί��αι με τους γύρω του, όπως και με την οικογένειά του. Γιατί ο έρωτας κάποια στιγμή φεύγει. Είδα λοιπόν κάποια πράγματα τότε, που με έκαναν να καταλάβω πως δεν ήταν για μένα εκείνος ο άνθρωπος».

Τέλος, εξηγεί πως με το κανάλι δεν έχει κάνει ακόμα κάποια συζήτηση, όμως το συμβόλαιο της ισχύει για μια ακόμα χρονιά, επομένως δεν βρίσκεται «στον αέρα».

Αν και έχει δεχτεί επαγγελματικές προτάσεις φέτος από άλλα κανάλια, εκείνη λέει πως «αυτή τη στιγμή ο Alpha είναι προτεραιότητά μου. Για το μέλλον, κανείς ποτέ δεν ξέρει».