​Μπορεί ο Τζίμι Σάβιλ να έχει πεθάνει από το 2011, αλλά τρία χρόνια μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος παιδιών, ΝΕΕΣ ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έρχονται να συνταράξουν τον κόσμο.

sab1.jpg
Η ιστορία του παιδόφιλου παρουσιαστή του BBC θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί ένα από τα πιο διεστραμμένα θρίλερ: Ο Σαβίλ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών εκτός από τα δεκάδες παιδιά που κακοποίησε σεξουαλικά, κατάφερε μέσω της πρόσβασής του σε 28 νεκροτομεία νοσοκομείων, να κακοποιήσει ΚΑΙ νεκρούς!!!

sab2.jpg
Τουλάχιστον 103 νεκρά σώματα «παραδόθηκαν» στις αρρωστημένες ορέξεις του παρουσιαστή, ο οποίος καυχιόταν ότι έκανε sex με πτώματα, και τα στριφογύριζε πάνω στα φορεία. Μάλιστα μια πρώην νοσοκόμα μαρτύρησε πως ήταν περήφανος που πόζαρε δίπλα σε νεκρούς, ενώ άλλες νοσοκόμες ισχυρίζονται πως τον είδαν… επί τω έργω να κακοποιεί σεξουαλικά νεκρούς.

sab3.JPG

Και δεν ήταν μόνο οι νεκροί που κακοποιούσε σεξουαλικά. Σε ένα μόνο νοσοκομείο, είχε καταφέρει να κακοποιήσει τουλάχιστον 60 θύματα ηλικίας… 5-78 ετών!

Η πλειονότητά τους ήταν έφηβοι, ενώ 19 εξ΄αυτών δούλευαν στο νοσοκομείο.

sab4.JPGsab5.JPG
Χαρακτηριστικό είναι πως δεν δίσταζε να τους επιτεθεί και δημόσια, αφού 43 από τις επιθέσεις του, είχαν γίνει σε διαδρόμους και κοινούς χώρους νοσοκομείων.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ όμως, είναι πως οι ΝΕΕΣ σ��μερινές αναφορές, αποκαλύπτουν πως από τις επισκέψεις του στα νεκροτομεία, ο Σάβιλ αφαιρούσε τα μάτια νεκρών και τα έκανε… δαχτυλίδια τα οποία βλέπετε στις φωτογραφίες.

Το τελευταίο θύμα που κακοποίησε ο Σάβιλ ήταν το 2009, δυο χρόνια πριν το θάνατό του, σε ηλικία 82 ετών.

Όσο γιατί τόσα χρόνια δεν μιλούσε κανείς από το προσωπικό των νοσοκομείων;

Όπως λένε τα ανατριχιαστικά δημοσιεύματα, οι υπάλληλοι των νοσοκομείων τα έλεγαν στους ανωτέρους τους, αλλά εκείνοι δεν τους πίστευαν!!!