Το ότι δεν θα πήγαινε στο «Your Face Sounds Familiar» αν του το είχαν προτείνει πριν από δύο χρόνια, αλλά και ότι το show ήταν ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις, δήλωσε ο νικητής του, Γιάννης Σαββιδάκης!

«Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, γι’ αυτό κι εγώ ποτέ μου δεν το προσπάθησα», λέει ο τραγουδιστής όταν τον ρωτούν αν ανέκαθεν του άρεσαν οι μιμήσεις.

Όπως εξομολογείται, η απόφαση να πάρει μέρος στο «Your Face Sounds Familiar» ήρθε… από μόνη της: «ήταν μία πρόταση ουρανοκατέβατη που, ούτε κι εγώ ο ίδιος, δεν περίμενα ότι θα μου κάνουν. Άσε που αν μου το έλεγαν δύο χρόνια πριν θα έλεγα «όχι». Ποτέ δεν θα φανταζόμουν τον εαυτό μου να παίρνει μέρος σε ένα τέτοιο παιχνίδι - με την καλή έννοια το λέω για το show. Απλά εγώ ήμουν άσχετος με το αντικείμενο, μέχρι που πήγα εκεί και έμαθα».

«Το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί! Όχι πια. Η εποχή αλλάζει, εξελίσσεται. Μετράνε και οι δημόσιες σχέσεις. Και το “Your Face Sounds Familiar” είναι εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις», συνεχίζει ο Γιάννης, ενώ, σε ερώτηση για το πώς σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα που εισέπραξε από το show, αναφέρει: «ελπίζω σωστά. Επενδύω στη δουλειά μου. Ήδη ηχογραφώ νέα κομμάτια και, σε λίγο καιρό, θα παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα το νέο μου single. Από την άλλη, τέλη Ιουνίου, ξεκινάω σε μια νέα μουσική παράσταση του Γιώργου Βάλαρη».