​Για τη στιγμή που είδε τη ζωή να περνά μπροστά από τα μάτια του μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο γνωστός τηλεοπτικός chef, περιέγραψε τη συγκλονιστική εμπειρία που έζησε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Σαντορίνη:

«Θυμάμαι, στο γύρισμα που κάναμε στη Σαντορίνη, ότι πήγα να σκοτωθώ. Στην κυριολεξία! Κάναμε γύρισμα σε ένα ξερό χωράφι, με έναν κύριο ο οποίος μας εξηγούσε πώς φτιάχνεται η λιαστή η ντομάτα. Είχαμε στήσει, λοιπόν, ένα τραπέζι για να μαγειρέψουμε και βράζαμε μακαρόνια. Ξαφνικά πιάνει ένας απίστευτος άνεμος και φεύγει όλο το τραπέζι και η κατσαρόλα, μαζί με το γκαζάκι, κατευθείαν κατά πάνω μου. Παραλίγο να καώ και εγώ και η ομάδα μας. Συγκλονιστική ιστορία. Σε μια στιγμή, βλέπεις ότι η ζωή είναι ένα τίποτα».

Δεν περίμενε όμως να του συμβεί κάτι τέτοιο για να εκτιμήσει τη ζωή, αφού όπως είπε «την έχω εκτιμήσει χρόνια πριν, όταν έπαψα να είμαι αυτοκαταστροφικός. Γιατί έκανα πολλά που έβλαψαν το σώμα και την ψυχή μου: αλκοόλ, ναρκωτικά, όλα αυτά ��ου έχω ξαναπεί».

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική του ζωή είπε:

«Έχω μια σχέση, στην οποία είμαι τρία χρόνια, με την σύντροφό μου, την Μαριέττα. Περνάω πολύ καλά, είμαι χαρούμενος, δεν κρύβομαι και ζω ελεύθερα. Όπως θα ήθελα να ζω. Δεν περιορίζομαι. Ο γιος μου, ο Δημήτρης, πήγε στα 13, δεν είναι πια μικρός, όπως ήταν όταν ξεκίνησα στην τηλεόραση και φοβόμουν. Είναι σε μία ηλικία που έχει κρίση και μάλιστα σωστή».

Όσο για το αν θα τον δούμε μπαμπά για δεύτερη φορά; Λέει:

«Δεν είναι κάτι που προγραμματίζω ή έχω αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου. Φυσικά, αν έρθει ήρθε. Δεν θα εμποδίσω κάτι. Ποτέ. Όλα έρχονται από μόνα τους. Γενικά, δεν βάζω προγράμματα στη ζωή μου - μόνο στη δουλειά μου. Εκεί προσπαθώ να είμαι “εντάξει” για να μη χάνω την αξιοπιστία μου. Κατά τ’ άλλα είμαι “χύμα”».