​«Δεν έχω πρόβλημα με τον Ζαχαράτο, ούτε κακία», είπε η Σοφία Βόσσου ενώ αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Γκαγκάκη, τονίζοντας πως αυτό που την πείραξε στους δύο κριτές του «Your Face Sounds Familiar» ήταν η έλλειψη γνώσης!

Με… «καρφάκια» αναφέρθηκε στην παρεξήγηση του show η τραγουδίστρια, η οποία τόνισε πως δεν μετάνιωσε για την συμμετοχή της, αλλά κουράστηκε λόγω της ημέρας προβολής και του χρόνου που έπρεπε κάθε φορά να διαθέτει για την εμφάνισή της.

«Με στεναχώρησε η έλλειψη γνώσης. Ο διαπληκτισμός προέκυψε επειδή έκανα κάποια πράγματα κι άκουγα σχόλια αλλού ντ’ αλλού. Δεν μπορείς να λες “τραγουδάς και ακούω τη Σοφία Βόσσου”. Ο Τάκης ενοχλήθηκε όταν γύρισα και είπα κάτι στην Μπέσυ, που είναι σπουδαγμένη από μουσική. Άλλο ξέρω από μουσική κι άλλο έχω κάνει πέντε μαθήματα φωνητικής για το show», είπε η Σοφία.

Όπως πρόσθεσε, η κόντρα ήταν τζάμπα και βερεσέ, ενώ τόνισε πως οι κριτικές επιτροπές πρέπει να ξέρουν όταν μιλάνε και να τεκμηριώνουν αυτά που λένε. «Κάτσε μάθε τι είναι οι παίκτες σου. Δεν μπορεί να μου λέει η Γκαγκάκη “μου κάνει εντύπωση που η Βόσσου τραγουδάει ροκ”. Πώς να μην ανοίξω το στόμα μου μετά;», πρόσθεσε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Σοφία Βόσσου για τους δύο κριτές