Ο Μάρκος Σεφερλής αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, εκφράζοντας το παράπονο του προς τα μέσα, που «κόβουν» κάποια από τα λόγια με αποτέλεσμα να παραποιείται το νόημα αυτών.

Ο ηθοποιός αναφερόταν στις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το “J2us” αναφερόμενος στη νίκη της Μυριέλλας Κουρεντή: «Ο γιος μου μου είπε μπράβο…Στεναχωρήθηκε όμως! Εντάξει, κάθε παιδί θέλει να κερδίζει ο πατέρας του! Σε κανένα παιχνίδι δεν είδαμε ο νικητής να προχωράει και να κάνει κάτι σημαντικό- η πλειοψηφία τουλάχιστον! Αλλά η Μυριέλλα δεν έχει ανάγκη το παιχνίδι για να της ανοίξουν οι πόρτες! Είναι ηθοποιός πάρα π��λύ καλή, κάνει ήδη καριέρα». Αυτά ήταν τα λόγια του που όμως «κόπηκαν» στο μοντάζ!

Ο ίδιος ανέφερε δίνοντας το «παρών» στα Μad VMA: «Θα σας στεναχωρήσω, δεν θα κάνω κάποια δήλωση γιατί διαπίστωσα ότι οι δηλώσεις μου είναι μεγάλες σε διάρκεια και προφανώς λόγου χρόνου παίζετε τις μισές, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις με άτομα που δεν θέλω να δημιουργούνται. Οπότε αποφάσισα να μη μιλήσω κι ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας» και πρόσθεσε:

«Επειδή παίζονται τα μισά και δημιουργούνται παρεξηγήσεις και κόντρες και ίντριγκες που εγώ από τη φύση μου δεν θέλω να δημιουργήσω».