​ΕΞΑΛΛΗ έκανε τη Ρούλα Κορομηλά η γκάφα της Μυριέλλας Κουρεντή στο πάρτι του «Just the 2 of Us».Η νικήτρια του show, έστησε τους συμπαίκτες, τους κριτές και τους καλεσμένους, φτάνοντας ΤΡΕΙΣ ώρες αργότερα!

«Ποιος είδε τη Ρούλα και δεν φοβήθηκε» ήταν το μότο που κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, μιας και η κριτής δεν μπορούσε να «χωνέψει» την αργοπορία της Μυριέλλας.

Τι απάντησε σε όλα αυτά η νικήτρια του «J2US»; Εξήγησε πως κατάλαβε το λάθος της, λέγοντας ότι:

«Άργησα να πάω στο πάρτι γιατί ήμουν τόσο κουρασμένη που αποκοιμήθηκα. Με πήρε ο ύπνος! Αφαιρέθηκα. Με έσωσε το αγόρι μου».

5051_ZETA_MAKRIPOYLIS_MIRIELA_KOYRENTI_1962014.jpg

Μάλιστα αποκάλυψε ότι στη συνέχεια έφαγε και κατσάδα από τη Ρούλα Κορομηλά:

«Μου είπε ότι θα έπρεπε να είμαι εδώ από νωρίς, με κατσάδιασε και πολύ καλά έκανε. Κατάλαβε ότι δεν το έκανα επίτηδες. Μου έδωσε και κάποιες συμβουλές, τις οποίες επειδή τις είπε με το δικό της τρόπο, θα ήθελα να τις κρατήσω για μένα και να μην τις μοιραστώ. Αλλά μου είπε πολύ όμορφα πράγματα».

Παράλληλα η Μυριέλλα απάντησε στον Μάρκο Σεφερλή ο οποίος δήλωσε ότι η καριέρα των νικητών από τα παιχνίδια της TV έχει ημερομηνία λήξεως:

«Δεν ήμασταν ένα ριάλιτι παιχνίδι που μπήκαμε για να κάνουμε καριέρα ή να νικήσουμε. Ξεκινήσαμε αυτό το πράγμα για έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν ένιωθα ποτέ ότι έχω να κερδίσω ένα έπαθλο. Το μόνο πράγμα που πιστεύω ότι κέρδισα, είναι ότι κάποιοι άνθρωποι έμαθαν πως τραγουδάω. Δ��ν μπήκα σε αυτό το παιχνίδι για να κάνω την καριέρα-πυροτέχνημα ξαφνικά».

Καταλήγοντας πως «δεν άκουσα αυτές τις δηλώσεις του Μάρκου, αλλά νομίζω ότι έχει χιούμορ και το χρησιμοποιεί συνέχεια. Δεν έχω κάποια αρνητική αίσθηση απ΄όλο αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.