​Το ��ποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, σύμφωνα με το οποίο ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θα συνεχίσει στο «Πρωινό Mou» και έχει κάνει συζητήσεις για βραδινή εκπομπή στο Mega, επιβεβαίωσε ο παρουσιαστής!

«Χαίρομαι! Χαίρομαι γιατί ήταν μία απόφαση δική μου, δεδομένου ότι πολλά ακούγονται. Έχουμε πει ένα πράγμα για το βράδυ, αν στο κανάλι αρέσει... Δεν χρειάζεται να κάνω οδηγό, έχω ήδη οδηγό γύρω στις 400 συνεντεύξεις και, ως εκ τούτου, περιμένω την απάντηση του καναλιού», ανέφερε ο παρουσιαστής, μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Μελέτησέ Το».

Όπως πρόσθεσε, η βασική του εργασία είναι οι εκδόσεις και τα νέα επαγγελματικά του σχέδια σε αυτό τον τομέα δεν του αφήνουν το περιθώριο να είναι και στο πρωινό.

«Δεν μπορώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αναγκών. Το Mega με τίμησε βαθύτατα που μου ανέθεσε την πρωινή ζώνη αυτό τον χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον απολογισμό που έκανα. Το “Πρωινό Mou” ήταν μια προπόνηση για μένα, για να ρωτάω πιο γρήγορα και πιο περιεκτικά πράγματα, οπότε, αν κάνω συνεντεύξεις το βράδυ, δεν θα θέλω μία ώρα για να κάνω μια ερώτηση. Γηράσκω αεί διδασκόμενος», κατέληξε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος