Το Σάββατο 21 Ιουνίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του Star, «Hart of Dixie».

HART OF DIXIE
Η σειρά «Hart of Dixie», που έκανε φέτος το «ντεμπούτο» της στην οθόνη του Star, έγινε αγαπημένη συνήθεια του δυναμικού - και όχι μόνο – κοινού. Η μικροσκοπική αλλά ταλαντούχα πρωταγωνίστρια, Ρέιτσελ Μπίλσον, αποτελεί πλέον το νέο fashion icon ενώ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένουν μαζί με τον σύντροφο της, Χέιντεν Κρίστενσεν, το πρώτο τους παιδί.

HART OF DIXIE 1 - Τελευταίο επεισόδιο 1ου κύκλου.jpg
HART OF DIXIE 2 - Τελευταίο επεισόδιο 1ου κύκλου.jpg

Κατά τη διάρκεια προβολής (Ιανουάριος – Ιούνιος 2014) η σειρά είχε ανοδική πορεία. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία τηλεθέασης, για το τρίμηνο Απρίλιος – Ιούνιος 2014, το “Hart Of Dixie” ήρθε 2ο στη ζώνη μετάδοσής του, με μέσο όρο τηλεθέασης 16% στο δυναμικό κοινό 15–44.
Την προτίμησή τους έχουν δείξει ειδικά οι γυναίκες 15-44, καθώς η σειρά είναι 1η στη ζώνη της με μέσο όρο 18.5%, ενώ στις νεαρές γυναίκες 15–24 το ποσοστό τηλ��θέασης πολλές φορές ξεπερνάει το 30%!

HART OF DIXIE 3 - Τελευταίο επεισόδιο 1ου κύκλου.jpg

Περίληψη τελευταίου επεισοδίου

Στο 22ο και τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου της σειράς, που θα προβληθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 17:50, έχει φτάσει η μεγάλη μέρα. Ο επίσημος γάμος της Λέμον με τον Τζορτζ είναι πλέον θέμα ωρών. Ο Τζόρτζ βέβαια έχει ακόμα τους ενδοιασμούς του για την αφοσίωση της Λέμον και από ό,τι φαίνεται ο καιρός του στέλνει ένα ακόμα κακό σημάδι. Η μέρα μπορεί να είναι «χαρούμενη», αλλά κάθε άλλο παρά φωτεινή, καθώς μία ισχυρή καταιγίδα «ετοιμάζεται» να χτυπήσει το Μπλούμπελ. Παράλληλα, σε μία προσπάθεια να προστατευθούν από την καταιγίδα, η Ζόι με τον Γουέιντ βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε έναν αχυρώνα…

Τι θα συμβεί στον πολυαναμενόμενο γάμο της Λέμον και του Τζορτζ; Ποια θα είναι η εξέλιξη ανάμεσα στη Ζόι και τον Γουέιντ; Ποια νέα πρόσωπα θα «ταράξουν» την ηρεμία του Μπλούμπελ;

Οι απαντήσεις θα δοθούν τη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς το Star έχει εξασφαλίσει τον 2ο αλλά και τον 3ο κύκλο επεισοδίων της σειράς.