​Για τη νευρική ανορεξία που έπαθε αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν μίλησε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η νικήτρια του «Just the 2 Of Us», γύρισε το χρόνο πίσω, στην περίοδο της εφηβείας, όταν συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό της:

«Πέρασα νευρική ανορεξία για τρεις μήνες στην εφηβεία μου. Ήμουν δεκατεσσάρων ετών. Ευτυχώς δεν το άφησα να προχωρήσει. Είχα φτάσει να ζυγίζω αρκετά λιγότερο από όσο αναλογούσε στο ύψος μου. Το ξεπέρασα γρήγορα. Μίλησα στους γονείς μου και το αντιμετωπίσαμε».

3913_MIRIELA_KOYRENTI_GIOROGS_PAPADOPOYLOS_1862014.jpg

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί:

«Με σόκαρε. Κάθε γυναίκα που δέχεται σεξουαλική παρενόχληση θεωρεί ότι ευθύνεται εκείνη. Προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι. Το ξεπέρασα σχετικά γρήγορα, αλλά επειδή δεν είχα μιλήσει σε κανέναν, αισθανόμουν ενοχές. Όταν το συζήτησα έπειτα από καιρό, μου εξήγησαν ότι δεν έπρεπε να το αντιμετωπίζω ενοχικά».

2970_MIRIELA_KOYRENTI_1862014.jpg
Τέλος, δεν έκρυψε τον έρωτά της για τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο με τον οποίο είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, λέγοντας πως «αγαπώ τα πάντα πάνω του. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Δεν ασχολείται με το χώρο. Σπουδάζει εφαρμοσμένα Μαθηματικά».

Όσο για το τι απαντά σε όσους λένε πως είναι το αγαπημένο παιδί του Mega;

«Μπορεί να δουλεύω στο Mega, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση ή σχέση με το κανάλι. Απλά είμαι ηθοποιός ενός σίριαλ του σταθμού. Δεν ένιωσα ποτέ ευνοημένη και ποτέ δεν θεώρησα δεδομένο ότι θα φτάναμε στον τελικό!»