Για περίπου μισή ώρα έπεσε το Facebook!

Το πιο διαδεδομένο social media του πλανήτη, τέθηκε εκτός λειτουργίας για είκοσι λεπτά, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να το λειτουργήσει.

Τελικά, επανήλθε μετά από αρκετή ώρα και σταδιακά, αφού πρώτα προκλήθηκε ένας πανικός στα υπόλοιπα social media.

Οι χρήστες που βρίσκονταν ήδη μέσα στον προσωπικό τους λογαριασμό, δεν μπορούσαν να κάνουν ανανέωση της σελίδας η οποία «γύριζε».

Όσοι πάλι προσπάθησαν να συνδεθούν, είδαν το εξής μήνυμα στη οθόνη τους:

«Συγγνώμη αλλά κάτι πήγε λάθος. Δουλεύουμε πάνω σ΄αυτό ώστε να το διορθώσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε!»
190614112457_7149.PNGΣε άλλους χρήστες πάντως, εμφανίστηκε η παρακάτω ένδειξη:

Untitled.jpg


«O λογαριασμός σας δεν είναι προσωρινά διαθέσιμος. Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με το site. Σας παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά σε λίγα λεπτά!»

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook αντιμετωπίζει ένα τόσο μεγάλο crash με τον κολοσσό να μην έχει δώσει μέχρι στιγμής μια επίσημη εξήγηση για την αιτία της πτώσης!

Μετά από αυτά, καλύτερα ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ μεγάλη μπουκιά να τρώει, μεγάλη κουβέντα να μην λέει, καθώς είναι γνωστή τοις πάσι η ρήση του, ότι το Facebook δεν πέφτει ποτέ!

Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι το hashtag #facebookdown, έγινε μέσα σε ελάχιστο χρόνο πρώτο στα worldwide trends του Twitter, με τους χρήστες του (Twitter) το οποίο αποτελεί το αντίπαλον δέος του Facebook, να τιτιβίζουν όχι και τόσο... κολακευτικά σχόλια.