​Για το συμβόλαιο του με το κανάλι και την τηλεοπτική του θέση για την επόμενη σεζόν μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εγώ έχω ένα συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι γι’ άλλη μια χρονιά. Συγκεκριμένα για το που θα αξιοποιηθώ, δεν έχει γίνει κάποια τέτοια συζήτηση» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και παραδέχτηκε πως θα ήθελε να συνεχίσει στο Πρωινό mou.

O ίδιος πρόσθεσε: «Δεν με παίρνει, εκτός κι αν είναι κάτι που θίγει την αξιοπρέπεια μου ή τις αρχές μου ή που είναι κάτι εκτός ορίων για μένα, ειδάλλως δεν λες όχι αυτήν την περίοδο σε δουλειά».

Η Ελισάβετ Σπανού, ολοκληρώνοντας φέτος την τηλεοπτική παρουσία της στο Πρωινό mou αφήνει να εννοηθεί πως δεν θα συνεχίσει του χρόνου στην εκπομπή.

«Δεν έχω μιλήσει με κανένα γιατί ούτως ή άλλως εγώ αυτό το έκανα παρεμπιπτόντως. Ούτε η βασική μου δουλειά είναι, ούτε είχα βλέψεις ποτέ να γίνω παρουσιάστρια ή να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Μου προέκυψε, το βρήκα ��νδιαφέρον και το έκανα. Η πρόθεση μου ήταν να περάσω καλά και να αποκτήσω την εμπειρία, θεωρώ ότι αυτό το έχω κάνει. Υπό τις ίδιες συνθήκες δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να το ξαναέκανα» είπε η τραγουδίστρια χαρακτηριστικά.