Ακόμα ένα επεισόδιο με ανατροπές επιφυλάσσει σήμερα η «Προδοσία», η καθημερινή σειρά του Star που μεταδίδεται στις 18:40.

Η Μπαχάρ έχει πλέον καλή σχέση με τον Σονέρ και του ζητάει να επιτρέψει στη Ντενίζ να κοιμηθεί στο δωμάτιο της μητέρας της, που τόσο πολύ το θέλει. Αυτή η επιθυμία της μικρής και η παρέμβαση της Μπαχάρ, θα αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο, τη σχέση πατέρα και κόρης. Με την ενθάρρυνση του Σουλεϊμάν, ο Σονέρ ευχαριστεί την Μπαχάρ για την πρωτοβουλία της γιατί τον έφερε πιο κοντά στην κόρη του. Η Ζεχρά είναι πολύ άρρωστη.

Ο Εκρέμ φέρνει από το εξωτερικό ένα μηχάνημα. Η συμπεριφορά του σχετικά με τη θεραπεία της Ζεχρά τους ξαφνιάζει όλους. Η Ζεχρά εγκαθίσταται στο σπίτι του Εκρέμ και αναγκαστικά επιστρέφει εκεί και ο Χακάν. Η Μεσουντέ τελικά παντρεύεται τον Ίμπο. Όμως, ο Ίμπο μόλις μαθαίνει πως η Μεσουντέ είναι έγκυος, το σκάει λίγο πριν από τον γάμο. Η παρεξήγηση λύνεται και ο γάμος είναι γεγονός. Η Χασεφέ, η Τζεμιλέ και ο Μετέ πηγαίνουν να δώσουν τις ευχές τους στο νιόπαντρο ζευγάρι αλλά δεν έχουν καμία διάθεση να γλεντήσουν με όσα συμβαίνουν στην οικογένειά τους.

Ο Σονέρ και η Μπαχάρ αρχίζουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Ο Μετέ, αφού παρακολουθεί καθημερινά τον Οσμάν, αντιλαμβάνεται τις προθέσεις του και για να τον εμποδίσει αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Μιτχάτ…