​Το λόγο που απουσίαζε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για περίπου δυο εβδομάδες αποκάλυψε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η Κατερίνα Ζαρίφη.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η πανελίστρια στις αρχές Απριλίου έλειπε συνέχεια από την «Ελένη», χωρίς κανείς να γνωρίζει τον ακριβή λόγο.

Δυο μήνες μετά, η Κατερίνα Ζαρίφη εξήγησε τι ήταν αυτό που την κράτησε μακριά από την εκπομπή:

«Έλειψα κάποιο διάστημα από την εκπομπή, επειδή είχα κάποια οικογενειακά θέματα υγείας και έτρεχα. Πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι μου είναι αδύνατο να βγω! Το να με δει ο τηλεθεατής μαρμαρωμένη, του “κλωτσάει”. Επίσης δεν είναι ωραίο να μεταφέρεις το πολύ δύσκολό σου στον κόσμο!»

Άλλωστε άποψή της είναι πως «δεν έχουμε το δικαίωμα στην τηλεόραση μια μέρα να μην είμαστε καλά. Όταν σκεφτείς ότι από αυτό που αντιμετωπίζεις εσύ εκείνη τη μέρα υπάρχει κάποιος εκεί έξω που αντιμετωπίζει τα 100 φορές παραπάνω, λες θα σφίξω δόντια, θα βγω και θα χαμογελάσω. Γιατί γι΄αυτό το πράγμα έχουμε έρθει εμείς εδώ!»

Όσο για το αν θα άφηνε την εκπομπή της Ελένης για να πάει σε κάποια άλλη; Απαντά:

«Αυτή τη στιγμή αν η ίδια η Ελένη δεν μου έλεγε “ως εδώ, δεν μας τσουλάει”, δεν θα έφευγα από την ασφάλεια της εκπομπής της, από μια εκπομπή που πάμε και περνάμε καλά!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.