Την καλύτερή τους φάση φαίνεται να περνούν Ελένη Μενεγάκη και Τζένη Μπαλατσινού!

Οι δυο κουμπάρες έχουν αποκαταστήσει πλήρως τη φιλία τους μετά τις πρώτες κινήσεις για επανασύνδεση!

MENEGAKH 1.jpg
Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τις παρουσιάστριες έξω από τα γραφεία των ηλεκτρονικών περιοδικών που διατηρεί ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού στο Νέο Ψυχικό!

menegakh 2.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατευθύνθηκαν σε κοντινό εστιατόριο για φαγητό. Εκεί παρέμειναν για περίπου δύο ώρες και στη συνέχεια επέστρεψαν στο ίδιο σημείο όπου και χωρίστηκαν.

MENEGAKH 3.jpg
Μάλιστα, οι δυο τους, όπως σας γράψαμε από το star.gr, είχαν πάει για μπάνιο στο Λ��γονήσι με παιδιά τους. Μάλιστα, λίγο πριν αναχωρήσουν έφτασαν στην ίδια παραλία η Δέσποινα Βανδή και η Γωγώ Μαστροκώστα με τα παιδιά τους, επίσης. Ωστόσο, όπως αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον τους, "ήταν η πρώτη φορά που η Δέσποινα με την Ελένη βρέθηκαν τόσο κοντά, όμως δεν μίλησαν"

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη δεν πήγε το Σαββατοκύριακο στα Άχλα καθώς η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος έκαναν το Σάββατο πάρτι για τα έβδομα γενέθλια του γιου τους Μάξιμου που είναι τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, το γιόρτασαν νωρίτερα για να είναι παρόντες οι φίλοι και οι συμμαθητές του.

Η Ελένη Μενεγάκη παρόλο που δεν παρευρέθηκε στο πάρτι, καθώς δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έστειλε τα τρία της παιδιά.