Καταιγισιμός εξελίξεων στο σημερινό επειδόσιο της καθημερινής σειράς του Star «Η Προδοσία», που μεταδίδεται στις 18:40, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η Χασεφέ γνωρίζει τον Αρίφ. Ο Οσμάν μετά το θάνατο του Αϊντίν αισθάνεται μόνος και απελπισμένος, γνωρίζει, όμως, πλέον ποιος σκότωσε τον φίλο του. Η Τζεμιλέ βλέπει πόσο άσχημα είναι ο γιος της αλλά εκείνος δεν την αφήνει να τον πλησιάσει και να τον βοηθήσει.

Ο Οσμάν παίρνει το όπλο του Χαλίτ, του πατέρα του Αϊντίν και αναζητά τον Μιτχάτ, την ώρα που η Ντενίζ και η Μπαχάρ μαθαίνουν για την κατάσταση της Ζεχρά και την επισκέπτονται στο νοσοκομείο. Η Μπαχάρ δίνει θάρρος στη Ζεχρά και ο Σονέρ συγκινείται από τα λόγια της.

Η Τζεμιλέ γίνεται μάρτυρας μιας άσχημης στιγμής του Αρίφ και προβληματίζεται. Ο Μετέ αντιλαμβάνεται ότι ο Οσμάν συμπεριφέρεται περίεργα και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει.

Όταν όμως ο Μετέ βλέπει τον Οσμάν να πηγαίνει στο σπίτι του Μιτχάτ νομίζει πως κυνηγάει την Αϊτσά. Τα δύο αδέλφια μαλώνουν άσχημα. Η Τζεμιλέ και η Χασεφέ προσπαθούν να τους ηρεμήσουν. Η Ντενίζ και η Μπαχάρ μέρα με τη μέρα δένονται περισσότερο, γεγονός, που κάνει τον Σονέρ να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στην Μπαχάρ...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου!