​Μπορεί το «Your Face Sounds Familiar» να τελείωσε, αλλά τα τύμπανα του τηλεοπτικού πολέμου μόλις ήχησαν, μιας και ο Τάκης Ζαχαράτος ξεσπάθωσε!

Ο performer κατά τη διάρκεια του χθεσινού πάρτι του «YFSF», τα έχωσε σε «φίλους» του, οι οποίοι όπως είπε τον έβριζαν μόνο και μόνο επειδή βρίσκονταν σε αντίπαλα τηλεοπτικά κανάλια.

Χωρίς αρχικά να τους κατονομάσει, είπε:

«Φέτος έχω δεχτεί ρατσιστικά σχόλια και έχω δυο ανθρώπους από αντίπαλα κανάλια που θεωρούσα φίλους μου, να με θάβουνε πάρα πολύ άσχημα.Το βρίσκω τραγικό όταν με κάποιους ανθρώπους γνωρίζομαι χρόνια-γιατί δεν ξεκίνησα χθες-, έχουμε πει ένα γεια, και έχουμε φάει ένα φαγητό να με βρίζουν επειδή είναι απέναντι. Το θεωρώ απαράδεκτο. Προφανώς εγώ είμαι πολύ ευαίσθητος και πρέπει να γίνω αυτό που δεν είμαι. Κανίβαλος! Δεν είμαι κανίβαλος, έχω ευαισθησίες και κρατάω κάποιες αξίες που έχω από το σπίτι μου» δήλωσε φανερά εκνευρισμένος ο Τάκης Ζαχαράτος.

Και πρόσθεσε πως δεν του αρέσει καθόλου «ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ να τους βλέπω να γίνονται εχθροί επειδή έτυχε να κάνω μια προσπάθεια. Αν δεν τους ήξερα, δεν θα με ένοιαζε τι έλεγαν! Θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που με θάψανε και αυτούς που είπαν καλά λόγια γιατί με κάνανε πιο δυνατό. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τους εχθρούς και τους φίλους».

Στη συνέχεια πάντως δεν άντεξε, και αποκάλυψε πως η μια εκπομπή με την οποία «τα πήρε» είναι αυτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Και επειδή η Σταματίνα δεν ήταν στην εκπομπή ��ια ν΄απαντήσει (αφού γέννησε πρόσφατα), του απάντησε η Ελένη Τσολάκη, εξηγώντας του πως το μόνο που έκαναν μέσω της εκπομπής ήταν να του επισημάνουν πόσο άκομψη ήταν η κριτική του στον Παντελή Παντελίδη μέσω του «YFSF» και της μίμησης του Λευτέρη Ελευθερίου.

Την άλλη εκπομπή δεν την αποκάλυψε, αν και είναι πολύ πιθανό να εννοεί την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, όπου ο παρουσιαστής είχε σχολιάσει αρνητικά την στάση του Ζαχαράτου να υποστηρίξει Λευτέρη Ελευθερίου για την στάση του στο «YFSF», ενώ η Τζένη Μπαλατσινού είχε δηλώσει ότι ο Τάκης ξεπέρασε τα όρια με τη σάτιρα στον Παντελή Παντελίδη.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ.