​Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της «Προδοσίας», αφού αναμένονται πολλές αποκαλύψεις οι οποίες θα συνταράξουν!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:

Οι εξελίξεις σχετικά με την υγεία της Ζεχρά βυθίζουν την οικογένειά της στη θλίψη. Η Μπερίν μπροστά στην κόρη της προσπαθεί να φανεί δυνατή αλλά τα άσχημα νέα την έχουν συντρίψει.

Η Τζεμιλέ προσπαθεί να τη στηρίξει. Οι δεξιοί σε αντίποινα για το χτύπημα από τους αριστερούς, γαζώνουν το καφενείο, όπου συχνάζει και ο Οσμάν. Η Τζεμιλέ πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει τι συνέβη και σπεύδει να δει αν είναι καλά ο γιος της.

Εκεί βρίσκεται ο Αρίφ και η Τζεμιλέ ξαφνιάζεται όταν ακούει τον γιο της να τον ευχαριστεί, που του έσωσε τη ζωή. Ο Σουλεϊμάν ενημερώνει τον Σονέρ για την κατάσταση της Ζεχρά αλλά για το περιστατικό με τον Οσμάν και εκείνος αποφασίζει να επισκεφθεί μαζί με τη Ντενίζ την Τζεμιλέ.

Η Ντενίζ επιμένει να έρθει μαζί τους και η Μπαχάρ αλλά ο Σονέρ είναι αντίθετος. Ο Σονέρ εκφράζει στην Τζεμιλέ τη λύπη του για τη Ζεχρά και τη βεβαιώνει πως θα είναι δίπλα της για ό,τι χρειαστεί. Στο μεταξύ, ο πατέρας του Αϊντίν έχει ενδείξεις για την ταυτότητα του δολοφόνου του γιου του. Η αποκάλυψη αυτή θα συνταράξει τον Οσμάν.