​Την Κατερίνα Σαβράνη τη γνωρίσαμε πρώτα από την καθημερινή σειρά του Mega «Η ζωή της άλλης», ως Βίκυ Γαλανού, ενώ στην πορεία την ��ίδαμε στο καστ των «Βασιλιάδων».

1243512345t4_3.jpg
Τι κάνει όμως η ηθοποιός εδώ και τέσσερα χρόνια; Παράλληλα με την υποκριτική ασχολείται με τη δημιουργία μοναδικών αξεσουάρ γάμου, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να γίνονται δημοφιλή και τα μοναδικά παπούτσια που σχεδιάζει!

1243512345t4_1.jpg
Τα παπούτσια, τα οποία είναι χειροποίητα, έχουν έντονο το κινηματογραφικό και το θεατρικό στοιχείο!

1243512345t4_5.jpg

«Ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με τη δημιουργία χειροποίητων αξεσουάρ. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα αυτή τη δραστηριότητα μέσα στην κρίση, το 2011, και το έκανα παράλληλα με την υποκριτική» λέει η ηθοποιόσ και προσθέτει:

«Τα πιο πολλά γοβάκια μπορούν να φορεθούν και μετά τον γάμο. Οι περισσότερες κοπέλες που έρχονται ζητούν να τους προτείνω τις δικές μου ιδέες και δημιουργώ μαζί τους το παπούτσι. Επειδή μιλάμε για μοναδικά και χειροποίητα κομμάτια φροντίζω να είμαι και στα λογικά πλαίσια των τιμών, γι' αυτό και κυμαίνονται στα περίπου 200 ευρώ και πάνω ανάλογα το σχέδιο, το ύφασμα και τη διακόσμησ�� που έχουν».