​Βγήκε από το μαιευτήριο η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη της στις 11 Ιουνίου. Συνοδευόμενη από το σύζυγό της ο οποίος κρατούσε ένα καλαθάκι με την νεογέννητη, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, όπως και ο Θέμης Σοφός.

«Nα είστε καλά όλα, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι η δεύτερη κόρη μας. Εγώ θα επαληθεύσω τις φήμες ότι και αυτή η κόρη μοιάζει σε εμένα και θα σου πω ότι είναι δύο κούκλες. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Έχω τρεις κούκλες στο σπίτι και ευχαριστούμε το Θεό που μας αξίωσε με τόσο μεγάλη ευλογία.

Πρέπει να σας πω ότι και οι δύο κόρες μου έχουν διαβάσει το ημερολόγιό μου. Είχα τελειώσει το δικαστήριο, είχα τελειώσει τα ραντεβού μου και μου λέει η γυναίκα μου "έσπασαν τα νερά μου". Αντιλαμβάνεσαι ότι ήδη έχουν μπει στο πνεύμα του προγράμματος.» σημείωσε ο Θέμης ενώ η Σταματίνα ανέφερε «Αυτό που λένε ότι όταν έρχεται ένα δεύτερο παιδάκι νιώθεις ότι η έννοια οικογένεια παίρνει άλλη μορφή, νομίζω ότι ισχύει. Ανυπομονώ βέβαια να πάω σπίτι να δω το άλλο μωρό μας, τη Νάγια. Μου έχει λείψει.

Μετά από δύο αποβολές έχουμε δύο παιδάκια. Κοιμόμουν για μεσημέρι, πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι και σπάσαν τα νερά μου.»