​Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας για τη μητέρα του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Την μητέρα μου την έχασα το 2005. Της είχα τεράστια αδυναμία. Όλες αυτές τις ημέρες με έχει πιάσει ένα κλάμα… Εκεί που νόμιζα ότι κάπως έχει καταλαγιάσει δεν… Προχθές με είχε πιάσει και είχα τυλιχθεί σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι μου και έκλαιγα και σκεφτόμουν τι μου έλειπε. Με τη μαμά μου μοιάζουμε πάρα πολύ στα χέρια. Τα αγγίζω και πολλές φορές αισθάνομαι ότι είναι τα χέρια της. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ τα χεράκια και αυτός ο τέλειος διπλός ελληνικός καφές που μου έφτιαχνε… έναν απλό ελληνικό καφέ και να τη δω. Αυτό. Sorry…» σημείωσε και δάκρυσε.

«Είναι πολύ νομίζω δύσκολο όταν συνειδη��οποιείς ότι αυτό το πράγμα δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Δηλαδή αυτή την αγάπη της μάνας δεν μπορείς να την βρεις ούτε σε κάποιον έρωτα… ούτε πουθενά. Αυτή η πλάτη και η αγκαλιά που μπορούσες να χαλαρώσεις και να έχεις προστασία, δεν μπορεί να αντικατασταθεί» πρόσθεσε.

Ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε και στον πατέρα του λέγοντας πως στο χρόνο πάνω φοβόταν πως θα χάσει και τον πατέρα του. «Το μάθημα που πήρα από αυτόν τον άνθρωπο της επιβίωσης και του τρόπου που διαχειρίστηκε την έλλειψη αυτή ήταν σημαντικό…»