​Το ότι με την Ναταλία Γερμανού δεν είχαν κόντρα στο πλατό υποστήριξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προσθέτοντας πως η παρουσιάστρια αποφάσισε μόνη της να αποχωρήσει από το «Μες Στην Καλή Χαρά»! Παράλληλα, έστειλε και το… μηνυματάκι της, λέγοντας ποια τηλεοπτική ζώνη προτιμά.

«Νομίζω ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τη Ναταλία, ούτε είχαμε κάτι να χωρίσουμε, ούτε κάτι είχε συμβεί. Τώρα δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό προς τα έξω», είπε η wannabe παρουσιάστρια, που μάλλον ξέχασε ότι «έκοβε» την Ναταλία για να μιλήσει, αλλά και πολλά άλλα περιστατικά στην εκπομπή.

Μιλώντας για την αντικατάστασή της από την Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα ανέφερε: «η Ναταλία πήρε μια απόφαση, θεώρησε ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος πήγε να δοκιμαστεί σε κάτι άλλο που της πάει πάρα πολύ. Μόνη της αποφάσισε να φύγει, ο σταθμός την αντικατέστησε με την Κατερίνα Καραβάτου».

«Η Ναταλία μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα, έχει πολλά χαρίσματα, έχει φοβερή υπομονή, δε δείχνει στον τηλεθεατή ότι κάτι δεν πάει καλά», συνέχισε η Κωνσταντίνα, που δεν παρέλειψε να απαντήσει ότι της αρέσει η ψυχαγωγία, η πρωινή ζώνη και το Σαββατοκύριακο, αλλά και ότι χρωστάει 11 μαθήματα στη Φιλοσοφική.

Και για να σιγουρευτεί ότι το «έπιασαν» στον Alpha, κατέληξε: «έχω κάνει διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου, αλλά...». Αλλά τι; Θα τις δούμε του χρόνου στην TV;

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου