​Μια διασκευή έκπληξη θα κάνει η Μαρία Έλενα Κυριάκου, νικήτρια του “The Voice” , αφού θα τραγουδήσει στα ελληνικά, την τελευταία επιτυχία του Έρος Ραμαζότι “Un angelo disteso al sole”.

Ο Ιταλός τρoβαδούρος έδωσε μάλιστα την άδεια να διασκευαστεί το τραγούδι του, αφού εντυπωσιάστηκε από τη φωνή της Κύπριας τραγουδίστριας.

Όλα ξεκίνησαν όταν εστάλη στην Universal Ιταλίας ένα απόσπασμα από τις εμφανίσεις της νικήτριας του The Voice, με μια πρόταση, το πρώτο τραγούδι μετά το talent show να είναι το αγαπημένο κομμάτι της Μαρίας Έλενας απ’ το ρεπερτόριο του Eros Ramazzotti.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο Έρος ήταν θετικός στη συνεργασία. Του άρεσε η φωνή μου και ήθελε πολύ να κάνουμε διασκευή το κομμάτι του. Φτιάξαμε ένα πρόχειρο ντέμο, του το στείλαμε, του άρεσε και στη συνέχεια το τελειοποιήσαμε» είπε η Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Η Ρεβέκκα Ρούσση ανέλαβε την προσαρμογή των στίχων στα ελληνικά και ο Ευθύβουλος Θεοχάρους (γνωστός κυρίως από τις επιτυχίες που έχει δώσει στην Έλενα Παπαρίζου) την ηχογράφηση του μουσικού μέρους του κομματιού, που στα ελληνικά έχει τον τίτλο «Δυό άγγελοι στη γη».

Η Μαρία Έλενα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι στο MAD Walk Κύπρου, την Πέμπτη το βράδυ και αμέσως μετά θα κυκλοφορήσει στα ραδιόφωνα.