​Σε κλίμα έντασης θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star «Η Προδοσία» η κηδεία του Αϊντίν, ενώ ένα ιδιαίτερο «δέσιμο» θα αναπτυχθεί μεταξύ δύο πρωταγωνιστικών προσώπων!

Στην κηδεία του Αϊντίν συμμετέχει μεγάλο πλήθος. Είναι παρόντες όλοι οι συμμαθητές του και άνθρωποι αριστερών πεποιθήσεων. Η συμμετοχή της Αϊτσά στην κηδεία προκαλεί ένταση και κάποιο�� από τους συμμαθητές του Αϊντίν κινούνται εναντίον της! Ο Οσμάν είναι αυτός που την προστατεύει και την υπερασπίζεται, ενώ ο Μετέ παρακολουθεί τη σκηνή από απόσταση. Η Αϊτσά πάλι δεν ενδιαφέρεται πια για τις αντιδράσεις του αδελφού της.

Στο μεταξύ, ο πατέρας του Αϊντίν ζητάει τη βοήθεια του Οσμάν για να μάθει πού και με ποιους ήταν μπλεγμένος ο γιος του. Η κατάσταση του πονεμένου πατέρα ανησυχεί τον Οσμάν, που προσπαθεί να του συμπαρασταθεί.

Όσο περνάει ο καιρός, η Ντενίζ και η Μπαχάρ έρχονται πιο κοντά. Η Μπαχάρ αρχίζει να κάνει μαθήματα χορού στη Ντενίζ. Ο θόρυβος από τη μουσική ενοχλεί τον Σονέρ, αλλά, από την άλλη πλευρά, χαίρεται όταν διαπιστώνει πως η κόρη του είναι τόσο χαρούμενη κ��ι ευτυχισμένη...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!