Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αφήνει την... σποντίτσα του για τους τηλεκριτικούς, τον Δημήτρη Σταρόβα να μιλά για το μέλλον της εκπομπής και την Μαρία Μπεκατώρου να αποχαιρετά συγκινημ��νη, έριξαν αυλαία, το βράδυ της Τετάρτης, τα «Καρνστάσιανς»!

«Έκανα τον σταυρό μου γιατί, μετά από 23 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, ήταν μία χρονιά ήρεμη. Στην αρχή έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε, ότι η Μαρία θα φύγει και κάτι τέτοιες μπούρδες, για να μην πω καμία άλλη λέξη, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε γλυκείς και καλά παιδιά», ανέφερε ο Γρηγόρης και, αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στην εκπομπή, πρόσθεσε: «τα “Καρντάσιανς” ήρθαν για να κάνουν κάτι διαφορετικό. Ήρθαν καλεσμένοι που είχαν καιρό να βγουν στην τηλεόραση και από την αρχή αυτός ήταν ο σκοπός μας, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρω αν τα καταφέραμε ή όχι, θα το δείξει η ιστορία».

Αφήνοντας να εννοηθεί πως η εκπομπή θα συνεχιστεί, ο Δημήτρης Σταρόβας αποχαιρέτησε λέγοντας «του χρόνου “τα Καρντάσιανς”... παπάδες!», ενώ η Μαρία Μπεκατώρου είπε: «ήρθα δειλά δειλά. Ήταν η πρώτη μου συνεργασία στον ΑΝΤ1. Με αφήσατε να μιλήσω, εγώ δεν μιλούσα στην αρχή. Μπορώ να πω και επισήμως ότι, πλέον, σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους».

Δείτε στο βίντεο το «αντίο» των «Καρνστάσιανς»