​Όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και σήμερα στην εκπομπή «Happy Day», οι συνεργάτες της τής έστειλαν τις ευχές τους για τον ερχομό της δεύτερης κόρης της.

«Λείπει το Σταματινάκι… γιατί γεννήσαμε!» έκανε τον πρόλογο ο Δημήτρης Παπανώτας και πρόσθεσε: «όχι γέννησε, γεννήσαμε γιατί το ζήσαμε όλοι μαζί όλο αυτό το έργο, αφού την είχαμε εδώ με την κοιλίτσα φουσκωμένη και σήμερα δεν είναι μαζί μας. Όλες τις ευχές μας…»

4778_THEMIS_SOFOS_STAMATINA_TSIMTSILI_2232014.jpg

«Να της ζήσει, να είναι καλότυχο, να το δουν και η Σταματίνα και ο Θέμης όπως ποθούν, όλα τα καλά του κόσμου και να ζήσουν με πολλή ευτυχία αυτές τις πρώτες μέρες» είπε η Ελένη Τσολάκη ενώ ο Νίκος Αναδιώτης ευχήθηκε να κάνουν και τρίτο!
Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη περιέγραψε το παρασκήνιο πριν τη γέννα, αφού η Σταματίνα εμφανίστηκε κανονικά χθες στην εκπομπή, στην οποία δεν σταμάτησε να χορεύει το τραγούδι του Μουντιάλ. «Έφυγε χθες στις 11.30 από δω όπως φεύγει κάθε μέρα τώρα που δεν έχει ραδιόφωνο… και τίποτα δεν προμήνυε το συμβάν. Πηγαίνει να κάνει ένα επετειακό βίντεο για το Mad… και μετά πήγε στο σπίτι να ξαπλώσει. Όταν σηκώθηκε… συνέβη αυτό που λένε “σπάσαν τα νερά”…».
Όσο για το σε ποιον μοιάζει το μωρό; Η Ελένη Τσολάκη είπε ότι είναι ένα μικρό Σταματινάκι αλλά ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι είναι ίδιο με το προηγούμενο. Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και ο γυναικολόγος της, Βαγγέλης Δεδούλης, ο οποίος δήλωσε στην Espresso: «Η μικρή μοιάζει πολύ με την αδελφούλα της, έτσι ήταν κι αυτή όταν γεννήθηκε. Όπως καταλαβαίνετε μοιάζει στον μπαμπά».
Δείτε το βίντεο!