​Μπορεί στο «Your Face Sounds Familiar» οι κριτές (βλέπε Ζαχαράτο και Ρ��γα), να είχαν «κράξει» άγρια τον Παντελή Παντελίδη μέσω της μίμησης του Λευτέρη Ελευθερίου, αλλά στο «Just the 2 Of Us» ο Παντελής Παντελίδης βρήκε έναν ανέλπιστο υποστηρικτή, που δεν είναι άλλος από τον… Γιώργο Θεοφάνους!

Ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης, με αφορμή το τραγούδι «Γίνεται» του Παντελή Παντελίδη το οποίο ερμήνευσε ο Μάρκος Σεφερλής με τη Στέλλα Καλλή, τάχθηκε υπέρ του νέου δημιουργού, λέγοντας:

«Γιατί επιλέξατε αυτό το κομμάτι; Επειδή είναι μόδα ο Παντελής Παντελίδης; Παρότι μόδα-μόδα λέγαμε πως είναι όταν ξεκίνησε, συνεχίζει να γράφει επιτυχία, ξανά επιτυχία και πάλι επιτυχία, και τρίβουμε όλοι τα μάτια μας και καλά κάνει».

«Είναι ένα τραγούδι πολύ επίκαιρο, ακούγεται συνέχεια ��αι δεν είχαμε πει καθόλου Παντελίδη στο show. Το κυριότερο, είναι πως έχει πολύ ψαγμένο μεν, αλλά εύκολο στίχο» απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής, με τον Θεοφάνους ν΄ανταπαντά:

«Οφείλω να στηρίξω λίγο το δημιουργό. Ξέρεις πως κέρδισε; Με την αλήθεια του. Τι έκανε; Πήρε μια κιθάρα με την καψούρα του και τα’ πε! Και ο κόσμος το εκτίμησε αυτό το πράγμα, και μπράβο του!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.