6 άγνωστοι, 2 δολοφόνοι, 1 παραδεισένιο νησί, καμία διαφυγή.

Mην χάσετε την Πέμπτη 12 Ιουνίου στις 22:00, σε Α' τηλεοπτική προβολή στο STAR, το θρίλερ "Χωρίς ελπίδα διαφυγής (Α perfect getaway)".

A PERFECT GETAWAY 2.jpg
​Ο ονειρικός μήνας του μέλιτος ενός νεόνυμφου ζευγαριού, στη Χαβάι, μετατρέπεται σε πραγματικό εφιάλτη. Το ζευγάρι βρίσκεται σε ένα από τα πιο απόμερα μονοπάτια οδοιπορίας του νησιού, το οποίο διασχίζουν κατασκηνώνοντας σε διαφορετικά ουτοπικά μέρη κάθε βράδυ.

A PERFECT GETAWAY 1.jpg
Όσο βαθύτερα μπαίνουν στο μονοπάτι, τόσο λιγότερους οδοιπόρους συναντούν. Η ηρεμία της καθημερινής ζωής στη ζούγκλα ταράσσεται όταν ένα ελικόπτερο της αστυνομίας προσγειώνεται στο μονοπάτι και τους πληροφορεί πως ψάχνει για ένα ζευγάρι περιπατητών, το οποίο έχει ήδη διαπράξει πολλαπλούς φόνους στην περιοχή αφαιρώντας από τα θύματά τους τα δόντια και τα δαχτυλικά αποτυπώματα.

A PERFECT GETAWAY 3.jpg
Το ανυποψίαστο ζευγάρι, όπως είναι φυσικό, τρομάζει σε υπερβολικό βαθμό, καθώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους έχουν ήδη γίνει μία μεγάλη παρέα με δύο άλλα ζευγάρια οδοιπόρων. Αβέβαιοι ποιό μπορεί να είναι το ζευγάρι, που διαπράττει τους φόνους, ξεκινούν μία ανεπίσημη έρευνα των δολοφόνων και καταλήγουν να μάχονται για τις ζωές τους, στο ταξίδι του μέλιτος, που έμελλε να τους μείνει αξέχαστο…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Τουόχι
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μίλα Γιόβοβιτς, Στίβ Ζαν, Τίμοθι Όλιφαντ, Κάιλι Σάντσεζ, Μάρλεϊ Σέλτον