​Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μόργκαν Φρίμαν και ο τρεις φορές υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Αντόνιο Μπαντέρας έρχονται απόψε, στις 22:00, στο Star, ως… «Εντιμότατοι Διαρρήκτες»!

Η Μίμι Λέντερ («Ολέθρια Σύγκρουση») σκηνοθετεί τους δύο καταξιωμένους ηθοποιούς σε μια ταινία με πολλή δράση και συνεχείς ανατροπές. Μαζί τους οι Ράντα Μίτσελ, Ρέιντ Σερμπεντζίγια και Ρόμπερτ Φόρστερ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Κιθ Ρίπλεϊ είναι ένας βετεράνος, έμπειρος κλέφτης, που ζει σύμφωνα με τον «ιερό» κώδικα των κλεφτών: «κάνε σωστά τη δουλειά, προστάτευσε πάντα τον συνεργάτη σου, μη δειλιάσεις και προς Θεού, ποτέ μα ποτέ μη συνεργαστείς με την αστυνομία». Το νέο σχέδιο του Κιθ είναι να βάλει στο χέρι τα δύο τελευταία αυθεντικά, πολύτιμα διακοσμητικά, ρώσικα αυγά Faberge, τα οποία φυλάσσονται με ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να εξοφλήσει το χρέος του στη ρώσικη μαφία, που δεν ξεχνά ποτέ. Για την πολύπλοκη αυτή ληστεία συνεργάζεται με τον «συνάδελφο» Τζακ, έναν νεαρό, φιλόδοξο κλέφτη αλλά και με την πανέμορφη και παράλληλα πανέξυπνη, Άλεξ. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι που κάποιος, ή κάποια, σπάει τον κώδικα. Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια, λέει η παροιμία, τελικά όμως ποτέ δεν μπορείς να εμπιστευθείς έναν κλέφτη...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!